Глобиха управителка на заведение с 2000 лева заради непълнолетни деца

Полицията иззе амфетамин, метаамфетамин и марихуана в Търновско Дрогата е намерена при специализирани полицейски операции в региона

Ученик с диабет помогна в благотворителна кампания за болно момче от Търново

Делян Добрев за купувача на ЧЕЗ в България: Първоначално ми се стори като фалшива новина

Полицай почина след сблъсъци между футболни фенове

118 научни работници са участвали в 23 одобрени и финансирани проекта в Стопанската академия в Свищов Висшето училище представи резултатите от научноизследователските си дейност

Ангелкова: Работим активно за привличане на инвестиции

Къща едва не затрупа 5-членно семейство в Свищов Огнеборци и общинари спасиха фамилията с 3 невръстни деца

Жена изгоря в спалнята си

Среща на коалицията се провежда в Народното събрание

Игра ни учи да разпознаваме фалшивите новини

Валентин Радев за убийството в „Люлин“: Не се работи само по една версия

Протести в Румъния заради отстраняването на директора на Националната дирекция за борба с корупцията

Общината в Разград закрива местна детска градина в средата на учебната година

Евростат: България е на четвърто място в ЕС по брой убийства

Световният лидер в организиране на МВА събития се завръща в София на 9 ноември 2015 г.

Събитието „Access MBA Tour“ – световна обиколка, провеждана от лидера в организирането на индивидуализирани срещи в областта на бизнес образованието Advent Group, ще се завърне в София на 9 ноември в Хотел Балкан.

“Целта на Access MBA е да скъси дистанцията между управленците в бизнеса и елитните МВА програми от целия свят чрез персонализирани и индивидуални срещи между кандидатите и представителите на университетите,“ каза вчера Кристоф Кута, управител на Advent Group.

Срещите лице в лице дават възможност на кандидати с опит в бизнеса да открият топ МВА програма, която да отговаря на техните опит и очаквания. Всеки кандидат за МВА преминава подбор и процес на преценка от експерти в бизнес oбразованието, така че да се открие най-подходящият вариант за него. След това кандидатите, на които се осигурява достъп, получават специално направена за тях програма на събитието, която включва поредица от 25-минутни срещи с директори по прием на студенти.

В събитието участват международни бизнес университети от Европа и Северна Америка, както и престижни местни институции. Кандидатите ще могат да се срещнат с представители на такива университети като Vienna University of Economics and Business, American University of Bulgaria, Bentley University, University of Sheffield, EADA Business School Barcelona, European School of Management and Technology и много други. Събитието се очаква да посетят над 120 квалифицирани кандидати от София и други градове на страната.

Събитието е част от есенната обиколка на Access MBA, която включва 125 международни бизнес университета и се провежда в 34 града по целия свят.

В допълнение към индивидуалните срещи с представители на университетите, кандидатите могат да разчитат на помощ по отношение на подготовката си за прием, да получат информация за входящия изпит GMAT и за наличните стипендии, да научат повече за процеса на прием в МВА програмите и да участват в панелни дискусии с представители на университетите и техни бивши студенти.

Силно търсената степен Магистър по бизнес администрация (МВА) подготвя професионалисти в бизнеса за топ мениджърски позиции. В своя доклад за 2015 г., базиран на проучване сред корпоративни рикрутъри, Corporate Recruiters Survey, американската организация Graduate Management Admission Council (GMAC) твърди, че до 85% от компаниите в световен мащаб планират да наемат притежатели на МВА дипломи. Този процент маркира възходяща тенденция, която достигна растеж от 22% за период от пет години. В допълнение, три от всеки четири компании заявяват, че планират да наемат хора директно на място в самите бизнес университети и така допълнително подчертават основното предимство на МВА образованието, а именно – напредъкът в кариерата. Заплатите също бележат висок ръст през 2015 г., достигайки ключовото ниво от 100 000 американски долара в САЩ. „В световен мащаб повече от половината работодатели планират да увеличат началните заплати за новонаети притежатели на МВА степен през 2015 г. Увеличението се очаква да бъде на нивото на инфлацията (за 30% от компаниите) или по-високо (21%),“ твърди докладът.

Access MBA е мостът, който сближава управленците в бизнеса и елитните МВА програми в цял свят чрез персонализирани, индивидуални срещи между бъдещи МВА кандидати и директори по прием на студенти.

Access MBA – 9 ноември, хотел Балкан

На събитието ще се срещнат на едно място топ международни бизнес университети от Европа и Северна Америка и престижни местни институции.

За да бъдат одобрени за индивидуални срещи, кандидатите е необходимо да се регистрират на сайта на Access MBA www.accessmba.com преди датата на събитието (поне 5 дни предварително).

Онлайн регистрацията е безплатна.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете