На 4 април 2020 да почерпят

Нови занимания за Рибите, Лъвовете могат да получат заем – Дневният хороскоп на Алена

Вирус и вирусолог

Министър Захариева: Планът „Маршал“ ще бъде следващият европейски бюджет

Хората под 20 години със забрана да излизат по улиците в 30 турски града

Кристалина Геориева: Намираме се в период на рецесия, много по-лоша от световната икономическа криза

Парламентът прие актуализацията на бюджета на първо четене

Депутатите удължиха извънредното положение до 13 май

ЕС затворен за света и след Великден

Лекари от ВМА: Не сме почивали от края на февруари

Почина певецът, изпял „Ain’t No Sunshine“

Сексът ни дава сили срещу COVID-19

Обявиха договора за производство на самолетите F-16 Block 70

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Гешев за данните за манипулиране разпределението на дела: Ако е истина, това ще е коронавирус в съдебната система

Световният лидер в организиране на МВА събития се завръща в София на 9 ноември 2015 г.

Събитието „Access MBA Tour“ – световна обиколка, провеждана от лидера в организирането на индивидуализирани срещи в областта на бизнес образованието Advent Group, ще се завърне в София на 9 ноември в Хотел Балкан.

“Целта на Access MBA е да скъси дистанцията между управленците в бизнеса и елитните МВА програми от целия свят чрез персонализирани и индивидуални срещи между кандидатите и представителите на университетите,“ каза вчера Кристоф Кута, управител на Advent Group.

Срещите лице в лице дават възможност на кандидати с опит в бизнеса да открият топ МВА програма, която да отговаря на техните опит и очаквания. Всеки кандидат за МВА преминава подбор и процес на преценка от експерти в бизнес oбразованието, така че да се открие най-подходящият вариант за него. След това кандидатите, на които се осигурява достъп, получават специално направена за тях програма на събитието, която включва поредица от 25-минутни срещи с директори по прием на студенти.

В събитието участват международни бизнес университети от Европа и Северна Америка, както и престижни местни институции. Кандидатите ще могат да се срещнат с представители на такива университети като Vienna University of Economics and Business, American University of Bulgaria, Bentley University, University of Sheffield, EADA Business School Barcelona, European School of Management and Technology и много други. Събитието се очаква да посетят над 120 квалифицирани кандидати от София и други градове на страната.

Събитието е част от есенната обиколка на Access MBA, която включва 125 международни бизнес университета и се провежда в 34 града по целия свят.

В допълнение към индивидуалните срещи с представители на университетите, кандидатите могат да разчитат на помощ по отношение на подготовката си за прием, да получат информация за входящия изпит GMAT и за наличните стипендии, да научат повече за процеса на прием в МВА програмите и да участват в панелни дискусии с представители на университетите и техни бивши студенти.

Силно търсената степен Магистър по бизнес администрация (МВА) подготвя професионалисти в бизнеса за топ мениджърски позиции. В своя доклад за 2015 г., базиран на проучване сред корпоративни рикрутъри, Corporate Recruiters Survey, американската организация Graduate Management Admission Council (GMAC) твърди, че до 85% от компаниите в световен мащаб планират да наемат притежатели на МВА дипломи. Този процент маркира възходяща тенденция, която достигна растеж от 22% за период от пет години. В допълнение, три от всеки четири компании заявяват, че планират да наемат хора директно на място в самите бизнес университети и така допълнително подчертават основното предимство на МВА образованието, а именно – напредъкът в кариерата. Заплатите също бележат висок ръст през 2015 г., достигайки ключовото ниво от 100 000 американски долара в САЩ. „В световен мащаб повече от половината работодатели планират да увеличат началните заплати за новонаети притежатели на МВА степен през 2015 г. Увеличението се очаква да бъде на нивото на инфлацията (за 30% от компаниите) или по-високо (21%),“ твърди докладът.

Access MBA е мостът, който сближава управленците в бизнеса и елитните МВА програми в цял свят чрез персонализирани, индивидуални срещи между бъдещи МВА кандидати и директори по прием на студенти.

Access MBA – 9 ноември, хотел Балкан

На събитието ще се срещнат на едно място топ международни бизнес университети от Европа и Северна Америка и престижни местни институции.

За да бъдат одобрени за индивидуални срещи, кандидатите е необходимо да се регистрират на сайта на Access MBA www.accessmba.com преди датата на събитието (поне 5 дни предварително).

Онлайн регистрацията е безплатна.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.