Мачовете и спортът по телевизията днес, 24 февруари 2020

Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 24.02.2020

Великобритания е на кръстопът за регулациите Лондон трябва да претегли плюсовете и минусите на различията

Река Темза преля и наводни имение на Джордж Клуни заради бурята „Денис“

Джип се преобърна след сблъсък в паднала скала на пътя Асеновград – Смолян

„Зелените“ яхват протест срещу ЧСИ

Болница в София похарчила четвърт милион за фиктивен курс по английски за санитари

Джендър баланс на Берлинале 2020

Жълт код за силен вятър в цялата страна утре

Четирима с положителна проба за коронавирус в Англия след евакуацията от круизния кораб „Даймънд принсес“

Тръмп готов да подпише лично споразумението за мир с талибаните

Раздаваха диаманти на ревю на Поля Кинова “Палома фешън” отпразнува 15 години

Родни плагиати развиха пиесата на „Ел Периодико“

Има заподозрени за съблечено в автобус момче

Санират блокове и къщи по нови схеми

Фандъкова: Тази неделя да подкрепим кметовете на райони, които са на балотаж

„Тази неделя изборите в София продължават с балотажи в 16 района. Кметовете, който са част от моя екип, са доказали, че работят и познават проблемите на кварталите. Разчитам изключително много на тях, за да изпълняваме заедно нови приоритети в програмите ни за ремонти на квартални улици, модернизиране на осветлението и изграждане на нови спортни площадки, близо до домовете на хората“. Tова каза Йорданка Фандъкова, която направи посещение на нова площадка за фитнес в район „Оборище“, заедно с кандидата за кмет на района Йорданка Фикирлийска, съобщиха от ГЕРБ.

„Квартални улици от район „Оборище“ ще бъдат включени в програмата на Столична община за ремонт на улиците, заедно с тротоарите“, каза Фандъкова и заяви, че програмата се изготвя по предложение на районните кметове. „При изпълнение на програмата в „Оборище“ ще разчитам на Йорданка Фикирлийска, която вече 4 г. доказа, че работи отговорно“, каза още Фандъкова. Те разясниха на гражданите, че през следващата година започва цялостния ремонт на бул. „Дондуков“, заедно с подмяна на трамвайното трасе и нови тротоари.

„В район „Оборище“ сме готови с проекти за въвеждане на енергийна ефективност в сградите на Софийска математическа гимназия, 164 ГПИЕ „Мигел де Сервантес” и 129 ОУ „Антим I. Ремонтни дейности престоят и в 104 ЦДГ, 150 ЦДГ и 100 ЦДГ“, каза Йорданка Фикирлийска. Столичната община е подготвила и проект за разширение на I-ва Английска езикова гимназия, което ще даде възможност на учениците да получат спортна зала, музикален салон и нови класни стаи.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.