Григор: Някои от критиките към мен не са справедливи

Григор Димитров определи като несправедливи голяма част от критиките към него в последно време. Гришо ще играе срещу Рафаел Надал в двубой от втория кръг на турнира в Базел.

Пред местно радио най-добрият ни тенисист споделя: “Нека си го кажем - семейството и прияте­лите остават до теб в теж­ките моменти, докато ос­таналите просто си тръгват, когато нещата не вър­вят добре. На­последък има доста критики към мен, но много от тях не са справедливи. Иска ми се да мога да си разменя мястото с хората, които ме критику­ват, за да видят цялата ис­тина. Лесно е да критику­ваш някого, без да си запознат с всички страни на въпроса.”

Григор Димитров смята, че е бил много близо до спечелването на титла от Големия шлем. Цитиран от dnevnik.bg, Григор казва още: “Сега пътят е много дълъг и не е подходящият момент да говоря за това. Уверен съм, че мога да постигна голям успех. Лесно е, когато играта ти се получава. Сегашната ситуация е изпитание за характера ми.”

Според думите му влияние е оказал и личният живот. “Това е етап, който искам да преодолея”, категоричен е най-добрият български тенисист.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт