Гръцката полиция разби мрежа за фалшив алкохол, има арестувани българи

Любимите рецепти на Анна Петрова

Жени Калканджиева бори тероризма в „Ятаган“

Битото и съблечено момче: Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено

Премиерът Борисов: Българското правителство продължава да работи усилено по мерките за влизането ни в чакалнята на еврозоната

Установена е самоличността на убития в София 48-годишен мъж

Теменужка Петкова: България губи по $110 млн. на година заради спрения транзит на газ

Офроуд специалист за най-трудните мисии Екстремният пикап Ford Ranger Raptor вече ще се продава в България

Емил Димитров: Замърсяването на реките Чепеларска и Юговска с цианиди е голямо

Защо катаджии спрели Явор Бахаров?

Вижте какво ще е времето през уикенда

Средновековни комикси разкриват историята на Охрид В онези векове ръкописните книги са представлявали произведения на изкуството

Отбелязваме Голяма Задушница преди Великденския пост

Първи смъртен случай от коронавируса в Италия

Застреляха криминално проявен мъж в София

Найден Шопов: Надявам се хората да осъзнаят отговорността си

„Надявам се хората да използват оставащите дни до неделя, да осъзнаят отговорността си и да излязат да гласуват. Защото техният избор ще реши съдбата на нашия град и общината”. Това каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пазарджик Найден Шопов в първи коментари на резултатите от първия тур на местните избори. В неделя Найден Шопов излиза на балотаж за кметския стол на общината. Той благодари на всички, които с гласа си са подкрепили пътя на промяната и развитието на Пазарджик.

Като областен координатор Найден Шопов подчерта, че в област Пазарджик ГЕРБ има вече четири избрани кметове, като двама от тях продължават управлението си втори мандат.

„В още пет общини кандидатите на ГЕРБ сме на балотаж и аз съм убеден в успеха, защото със своя вот хората показаха, че подкрепят политиките на ГЕРБ за по-добър живот на всички”, допълни той.

Найден Шопов коментира, че данните от първия тур показват сериозен отлив на подкрепа за опонента му, който на местния вот през 2011 е получил 35 хиляди гласа, а на този- с 50 % по-малко.

„Това е сигурен знак, че Пазарджик иска промяна в модела на управление”, категоричен бе кандидатът на ГЕРБ. По думите му високият процент невалидни бюлетини- 15, е сигнал, че трябва да се работи повече за разясняване на начина на гласуване. „Трябва да работим върху ограмотяването на гласоподавателите, но не с листче с номера в тъмната стаичка, както всички видяхме, благодарение на журналистически материал в деня на вота“.

„Смятам, че за втория тур аз и всички кандидати, които не достигнаха до балотажа, ще обединим усилията си да направим промяната в Пазарджик”, заяви Найден Шопов. Той посочи, че някои от тях вече са заявили подкрепата си и са изразили увереност, че техните избиратели ще подкрепят ГЕРБ и Найден Шопов на 1-ви ноември.

„Ако бъда избран за кмет ще работя с всички групи съветници в местния парламент”, увери Шопов.

Той призова избирателите в неделя да отидат да гласуват, защото този ден е много важен за бъдещето на всички.

Подкрепата си за Найден Шопов до момента обявиха третият по резултат Благо Солов, подкрепен от патриотичните формации, и Трендафил Величков – кандидатът на АБВ.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.