И Хасково в помощ на 16-годишната Ники

Благородната кауза в помощ на 16-годишната Ники обедини Хасково само за ден. Ученичката от ПМГ страда от Сарком на Юинг (рак на костите) и се нуждае от средства за лечение в Турция. В помощ на Ники се организират редица инициативи.

В Езиковата гимназия акцията за Ники е насрочена за утре- 29-ти октомври. В гимназията ще има хелоуин базар от 10:30 ч., а събраните средства от продажбите, ще отидат по банковата сметка на момичето.

Деца и възрастни ще танцуват зумба в подкрепа на Ники в петък. На 30-ти октомври, от 17ч., на сцената на пл. Свобода Aerobic Centre "Seven Go" организира масовия танц.

„Нека този площад се напълни с благотворителност! Детенцето има нужда от нашата морална и материална помощ. Заедно, с теб едно!!! Щом си с мен!!! “, е призивът на организаторите.

Събраните средства ще бъдат предадени на майката на Ники - Росица Ленкова. Идеята е обаче освен да се съберат средства, чрез масовия танц да се вдъхне и кураж на Ники.

"Адмирации за гражданите на Хасково !!! ...Парите още не са събрани, така че моля всеки да помогне с каквото може - в такива моменти, малкото е Много !!!”, пишат в коментарите си в социалните мрежи хасковлии, които са вече част от каузата.

Страница "Да помогнем на Ники" има и в социалната мрежа, където всеки може да получи повече информация или да сподели инициатива в подкрепа на Ники.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини