“Левски” се разходи до морето

“Левски” е на четвъртфинал за купата на България след разходка до морето. “Сините” биха на ходом водача в югоизточната “В” група “Несебър” с 3:1 и очакват следващия си съперник. Гостите чевръсто решиха мача и след половин час игра вече го бяха спечелили. Божидар Краев откри в 13-ата минута, Мигел Бедоя вкара в 27-ата и отново Краев в 28-ата довърши домакините, за които почетно се разписа Николай Костов.

“Приличаше ми по-скоро на контрола, отколкото на мач за купата, може би и заради ранния час - коментира треньорът на победителите Стойчо Стоев за двубоя, който започна в 13,30 ч. - Всичко беше спокойно, бързо вкарахме три гола, оттам стремежът беше с минимум усилия да задържим резултата. От някои играчи съм доволен, от други - не.”
Колегата му Николай Русев-Джангъра, голямо име в бургаския футбол и единственият треньор стигнал с “Несебър” до “А” група, се ядосваше: “Не разбирам защо през първото полувреме младите ни футболисти се стъписаха от “Левски”. След почивката стана добър мач. Получи се празник за нашия град - много деца, много усмивки...”

В предишния кръг за купата “Несебър” успя да отстрани отбор от “А” група, макар да е на последно място - “Пирин”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ