Надал в по-скъп апартамент от Гришо

Григор Димитров и останалите звезди на турнира в Базел се къпят в лукса на скъпия хотел “Плаза” и са настанени в специални апартаменти, информира швейцарският в. “Блик”. Най-голям комфорт получил съперникът на нашия тенисист тази вечер - Рафаел Надал. За него бил отделен най-големият апартамент с площ 80 кв. метра и огромна мраморна вана с изглед към града, който струва 2200 евро на ден. Надал се настанил заедно с приятелката си Мария Франсиска Перейо, но тя си заминала в понеделник и оставила испанеца да се концентрира върху мачовете.

От всички участници в турнира единствено суперзвездата Роджър Федерер не е в този хотел. Той бил привърженик на тактиката на Борис Бекер - винаги да е отделно от колегите си, за да се радва на по-голямо спокойствие. А точно в Базел швейцарският тенисист не може да отседне в централен хотел, без да предизвика суматоха и да събере тълпа фенове.

Междувременно Григор Димитров и колегите му от бившия соцлагер получиха удар под кръста от 16-ия в ранглистата Фелисиано Лопес, който е рекламно лице на парфюми. В този контекст испанският тенисист коментира, че “много от играчите са алергични към къпането, най-вече тези от Източна Европа”. “Парфюмираният” Лопес не назова конкретни имена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт