Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Убиецът на майка и дъщеря на психиатър, Дечо бил автомонтьор, печелел добре, но пиел

Драгия Радневски, който застреля с ловната си пушка изгората си Иванка и майка и в квартал Долно Езерово, днес бе отведен спешно в бургаската болница. Докато го разпитвали, 52-годишният Драгия, по прякор Дечо, припаднал. Първоначално полицаите помислили, че е получил инфаркт или инсулт. В Спешното обаче лекарите установили, че се касае по- скоро за нервен срив и извикали психиатър. Лекарите в крайна сметка са констатирали, че на задържания му няма нищо.

“Ще бъде върнат, за да продължим разпитите”, казаха лаконично от полицията.

Двойният убиец вероятно е бил пиян, когато извършил престъплението. Вчера, очевидно щом изтрезнял и разбрал какво е направил, изпаднал в шок. Другата версия е, че симулира. Назначени са експертизи, които да потвърдят или отхвърлят версията колко и какво е пил.

Радневски имал любовна връзка с Иванка и я ревнувал. Минути преди убийството комшии го видели да тича с пушката си към двете жени, които садели чесън в двора си. Никой не посмял да го спре, защото Дечо бил скандалджия. Той застрелял Иванка и майка и Тонка в гръб.

Убиецът стрелял с патрони за пернат дивеч, казаха криминалисти. 42 годишната Иванка била покосена с куршум в сърцето, а раните на майката също са в гръдната област. Той е изстрелял общо 4 патрона – два в гърбовете на жените и по един контролен. Жертвите са издъхнали намясто. Така- да лежат по очи върху лехите ги намерил съсед, който единствен посмял да се приближи, след като Дечо избягал обратно и се скрил в къщата на майка си.

Дечо бил заможен, работел като автомонтьор и автобояджия в квартала. Имал много клиенти от Бургас. Бил известен като добър майстор, но и като пияница и скандалджия.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете