Новият шеф надъхва “Локо” (Пд)

Новият финансов благодетел Христо Крушарски влезе в съблекалнята на “Локомотив” (Пд) да даде кураж на съкрушените играчи след домакинското отпадане на 1/8-финалите за купата на България от “Монтана” с 3:5 след дузпи (1:1 в редовното време и продълженията). В сряда бизнесменът ще получи мажоритарния пакет акции от “Обединение за “Локомотив” и занапред ще издържа сам клуба. Освен че успокои футболистите и им благодари за себераздаването, Крушарски надъха отбора за победи в предстоящите два шампионатни мача срещу “Лудогорец” и “Левски”.

“Не е приятно да отпаднеш за купата от “Монтана”, и то в Пловдив - заяви капитанът Мартин Камбуров. - След мача треньорите ни поздравиха. Не трябва да ни разстрелят, не е дошъл краят на света. При дузпите всичко е лотария.”

Емил Гъргоров-Бадема вкара първия си гол за “Локо” (Пд) в 43-тата минута за 1:0, но при дузпите не уцели вратата, а преди него същото направи и стоперът на гостите Асен Георгиев. Вратарят Ивайло Василев, който имаше невероятни спасявания в мача на живота си, отрази шута на Пламен Крумов, а кадърът на ФК “Векта” (Пд) Иван Минчев не само се разписа за 1:1 в 65-ата минута, но и вкара решителната дузпа за 5:3. Така дребният халф си отмъсти, че преди 3 години на “Лаута” го обявиха за излишен. “Доста дузпи съм вкарал, но и доста съм изпуснал. Съжалявам, че се случи сега”, декларира Бадема.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ