Мошеник отнесе глоба от €208 000 в Мюнхен

Четворен ръст на морбили в Европа И България е в тревожната статистика на СЗО

Десетки убити и ранени граждани на Русия и ОНД при сражение в Сирия

Столичната община съветва гражданите какво да правят при терористичен акт При взрив в метрото лягайте на пода, инструктират от "Московска 33"

Мароканецът, задържан у нас за тероризъм, ще остане 90 дни в ареста

Лавров заяви, че ситуацията в Африн може да се реши чрез пряк диалог между Дамаск и Анкара

Спасителите на Преслав с екипировка от Швейцария

Адвокатите на Йоан Матев искат да бъде преместен в Софийския затвор Съдът даде ход на делото за убийството на Георги Игнатов

Григор дал 14 проби миналата година

Съдът отказа да освоби предсрочно братоубиец

Обществената трапезария в Търново ще работи без прекъсване цяла година

Румен Радев удостои с висши държавни отличия дейци на образованието, науката и военномедицинското дело

Бургаска учителка се нуждае спешно от кръв

Свлачище застрашава пешеходци и коли край Дебелец

ВСС прие оставката на Красимир Влахов

Гърмяха травестит на бул. “България” в Русе

20-годишен травестит падна жертва на опасния си занаят по бул. “България” в Русе. Веднага след стрелбата по него 20-годишният младеж е позвънил на тел. 112, съобщиха от полицията в крайдунавския град. Той твърдял, че около 19,30 ч. в четвъртък по него гърмял преминаващ клиент.

Дегизираният младеж в женски дрехи обяснил на пристигналия мотопатрул, че стоял край една от бензиностанциите по международното трасе Букурещ – София. До него спрял лек автомобил “Ауди”, тъмен на цвят. През сваленото стъкло на предната дясна врата се показал непознат млад мъж, който гръмнал с пистолет по него. Травеститът обаче не могъл да опише подробно колата, нападателя и шофьора.

Простреляният е прегледан в спешно приемно отделение на МБАЛ – Русе, където лекарите открили 4 мм раничка на едното му коляно. Случаят се изснява от започналото досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

Околовръстното шосе за и от Дунав мост е запазена територия на магистралната любов за транзитни тираджии и любители на бързите сексуални услуги. Въпреки полицейските мотопатрули, проститутки спират клиенти и ги обслужват в близките подлези.

Освен съставяните им актове за липса на документи и нарушения на Закона за движение по пътищата, секструженички отнасят и по 1000-1500 лв. глоби, ако преписките им стигнат до Районния съд. Магистратите ги наказват административно за придобити доходи по неморален начин.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете