Гърмяха травестит на бул. "България" в Русе

20-годишен травестит падна жертва на опасния си занаят по бул. "България" в Русе. Веднага след стрелбата по него 20-годишният младеж е позвънил на тел. 112, съобщиха от полицията в крайдунавския град. Той твърдял, че около 19,30 ч. в четвъртък по него гърмял преминаващ клиент.

Дегизираният младеж в женски дрехи обяснил на пристигналия мотопатрул, че стоял край една от бензиностанциите по международното трасе Букурещ - София. До него спрял лек автомобил "Ауди", тъмен на цвят. През сваленото стъкло на предната дясна врата се показал непознат млад мъж, който гръмнал с пистолет по него. Травеститът обаче не могъл да опише подробно колата, нападателя и шофьора.

Простреляният е прегледан в спешно приемно отделение на МБАЛ - Русе, където лекарите открили 4 мм раничка на едното му коляно. Случаят се изснява от започналото досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

Околовръстното шосе за и от Дунав мост е запазена територия на магистралната любов за транзитни тираджии и любители на бързите сексуални услуги. Въпреки полицейските мотопатрули, проститутки спират клиенти и ги обслужват в близките подлези.

Освен съставяните им актове за липса на документи и нарушения на Закона за движение по пътищата, секструженички отнасят и по 1000-1500 лв. глоби, ако преписките им стигнат до Районния съд. Магистратите ги наказват административно за придобити доходи по неморален начин.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони