БСДП и сдружение "АВЕ" подкрепиха Росица Кирова, единствената жена кандидат за кмет на Видин

Българската социалдемократическа партия и сдружение "АВЕ" заявиха категоричната си подкрепа за единствената жена кандидат за кмет на община Видин Росица Кирова, която на 1 ноември отива на балотаж.

"Призовавам видинските граждани да гласуват умно - да гласуват за Росица Кирова. Тя е жена, която има възможности и сили да изведе Видин от батака", обяви областният ръководител на БСДП Боян Иванов. Той поясни, че видинчани трябва сериозно да подходят към избора си, защото градът и общината са в тежко състояние. "Преди 8 години Видин избра кмет от ГЕРБ и всички видяхме негативния резултат от този избор. Същите тези юнаци от дясното пространство, които в момента подкрепят ГЕРБ, преди 4 години продадоха вота на избирателите на Видин", каза още Иванов.

Подкрепа за Росица Кирова от коалиция "Единни за промяна" бе заявена и от председателя на сдружение "АВЕ" Иво Георгиев, който оглавява и настоятелството на народно читалище "Света Теофана Басараб".

Иво Георгиев, който е част от екипа и в листата за кандидат-общински съветници на "Единни за промяна", изрази своята благодарност към всички видинчани, които на 25 октомври са стигнали до урните и са упражнили правото си на глас.

"Апелирам към всички наши приятели, симпатизанти и всички видинчани на 1 ноември да кажат "да" на промените за Видин. Да кажат "да" на бъдещето за Видин, за да не продължаваме да сме в бездната на мрака, в който живяхме досега. Подкрепете Росица Кирова с номер 11 в бюлетината".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини