Гръцката полиция разби мрежа за фалшив алкохол, има арестувани българи

Любимите рецепти на Анна Петрова

Жени Калканджиева бори тероризма в „Ятаган“

Битото и съблечено момче: Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено

Премиерът Борисов: Българското правителство продължава да работи усилено по мерките за влизането ни в чакалнята на еврозоната

Установена е самоличността на убития в София 48-годишен мъж

Теменужка Петкова: България губи по $110 млн. на година заради спрения транзит на газ

Офроуд специалист за най-трудните мисии Екстремният пикап Ford Ranger Raptor вече ще се продава в България

Емил Димитров: Замърсяването на реките Чепеларска и Юговска с цианиди е голямо

Европейският съвет в Брюксел не постигна консенсус за бюджета на ЕС

Защо катаджии спрели Явор Бахаров?

Вижте какво ще е времето през уикенда

Средновековни комикси разкриват историята на Охрид В онези векове ръкописните книги са представлявали произведения на изкуството

Отбелязваме Голяма Задушница преди Великденския пост

Първи смъртен случай от коронавируса в Италия

БСДП и сдружение „АВЕ“ подкрепиха Росица Кирова, единствената жена кандидат за кмет на Видин

Българската социалдемократическа партия и сдружение „АВЕ“ заявиха категоричната си подкрепа за единствената жена кандидат за кмет на община Видин Росица Кирова, която на 1 ноември отива на балотаж.

„Призовавам видинските граждани да гласуват умно – да гласуват за Росица Кирова. Тя е жена, която има възможности и сили да изведе Видин от батака“, обяви областният ръководител на БСДП Боян Иванов. Той поясни, че видинчани трябва сериозно да подходят към избора си, защото градът и общината са в тежко състояние. „Преди 8 години Видин избра кмет от ГЕРБ и всички видяхме негативния резултат от този избор. Същите тези юнаци от дясното пространство, които в момента подкрепят ГЕРБ, преди 4 години продадоха вота на избирателите на Видин“, каза още Иванов.

Подкрепа за Росица Кирова от коалиция „Единни за промяна“ бе заявена и от председателя на сдружение „АВЕ“ Иво Георгиев, който оглавява и настоятелството на народно читалище „Света Теофана Басараб“.

Иво Георгиев, който е част от екипа и в листата за кандидат-общински съветници на „Единни за промяна“, изрази своята благодарност към всички видинчани, които на 25 октомври са стигнали до урните и са упражнили правото си на глас.

„Апелирам към всички наши приятели, симпатизанти и всички видинчани на 1 ноември да кажат „да“ на промените за Видин. Да кажат „да“ на бъдещето за Видин, за да не продължаваме да сме в бездната на мрака, в който живяхме досега. Подкрепете Росица Кирова с номер 11 в бюлетината“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.