Катя от Big Brother призна, че бивши нейни гаджета от подземния свят я пребивали

В миналото си Катя е имала много мъже и не крие този факт. Не малко от тях са били свързани с подземния свят. Една от тези нейни връзки продължила години, през които блондинката преживяла какво ли не. На въпроса дали е била бита, пред сп. "Блясък" тя отговаря: „Случвало се е три пъти, единият от които беше много тежък. Дори се наложило въпросният мъж да повика линейка, защото съм изпаднала в безсъзнание“, обяснява брадърката.

До критичната ситуация се стигнало след бягство на Катя. Тя и половинката й празнували Нова Година в популярен ресторант с неговите приятели. Купонът обаче бил скучен и блондинката неколкократно помолила гаджето си да отидат при нейните приятели, които се забавлявали на друго място. След като получила поредния отказ, тя излъгала, че отива до тоалетната и избягала.

„Той започна да ми звъни на пожар, а аз не вдигам. Посрещнах си Новата Година и към 3 ч. вече бях пийнала и реших да му вдигна, за да му честитя. Разбрахме се да се чакаме пред ресторанта, в който беше той и след това да се приберем заедно, уж всичко беше наред. Стигнах, но когато тръгнах да слизам от таксито, той буквално ме хвана и ме извлече от колата. Така ме издърпа, че дънките ми направо се сцепиха на две и останах по гащи. Започна да ме рита, аз паднах до гумите, а шофьорът не смееше да тръгне, за да не ме сгази. В същото време не искаше да се замесва и се правеше, че не вижда какво се случва. След това ме набута вътре в таксито и каза на шофьора да кара към дома му. Отведе ме в апартамента му и... вече се сещате и сами какво последва... Накрая реших да скоча от терасата и си казах: „По-добре, ако ще умирам, да е така. Вече бях прекрачила с единия крак парапета, когато ме хвана и ме събори на земята и продължи да ме рита и удря. Спомням си само, че накрая от умора се отпуснах и го оставих да прави каквото иска, след което вече разбрах, че има много хора около мен, които се опитват да ме свестят“, довършва разказа си Катя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица