Пияна катастрофира в паркирана кола в Шумен

Пияна шуменка с 2,12 промила алкохол блъсна паркирана кола в центъра на града, продължи, но полицаи стопираха потрошената й кола. Екшънът станал малко преди 6 часа сутринта в неделя по бул."Славянски", а изпълнителката била А.Р. /39г./, съобщават от полицията.

Те получили сигнал, че водач на лек автомобил "Нисан Микра" блъснал паркиран "Нисан Алмера" и продължил да се движи по пътното платно. След бърза реакция униформените установили водачката, която се съгласила на тест с дрегер, но след това отказала да даде кръвна проба за анализ. Задържана е срок до 24 часа в полицейското управление. Започнато е бързо производство. Заедно с дамата пътувал мъж. 

По време на балотажа в Шумен продажбата на алкохол е забранена, но пътните полицаи засекли още двама пияни водачи. В неделя към 3 часа призори пак на бул."Славянски" бил стопиран "Трабант" и водачът му С.А. /63г./ се оказал с 1,96 промила алкохол. Бил спипан и друг А.Б. / 2г./ с 1,99 промила зад волана на "Рено Клио" на кръстовището на улилиците "Паисий" и "Александър Стамболийски

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони