Шофьор на автобус в София намери и върна портмоне с пари

За провокация и за подхвърлени пари в случая с Иванчева и дума не може да става, заяви Сотир Цацаров

Валери Симеонов: НСТС единодушно отхвърли законопроекта за изменение и допълнение на КСО

Модерен лазер за лечение на ретината заработи в Медицински университет-Варна

Санкт Петербург – Градът на Петър или Версай на Изтока

За 101 места за субсидирана заетост кандидатстват общините в Сливенска област

15 училища и два ВУЗ-а участваха в Панорама на образованието в Сливен

Мъж се хвана на работа, близки и полиция го дирят

Надал се уплаши от Григор

Окачват разпятия във всеки кабинет на властта в Бавария Хорст Зеехофер: Ислямът не принадлежи на Германия

Малолетен убиец отива в интернат

Анна Мария Петрова-Гюзелева представи стихосбирката си „…А душата знае“ в Павликени

Жителите на Косовска Митровица дължат 13 млн. евро за вода

НОКА иска промени в стандарта за българските млечни продукти

Поход от Велико Търново до хижа „Божур“ дава начало на кампанията ‚Движи се и победи“ Туристическата разходка ще е тази събота

Баща и двамата му синове на съд за жестоко убийство – смазали с колове фамилни врагове

Баща и двамата му синове отиват на съд за зверско убийство, съобщиха от пресцентъра на апелативната прокуратура във Варна.

На 12 септември 2013 г. на гарата в Невша Венцислав Дачев и синовете му Венцислав и Георги Обретенови пребили до смърт Мартин Иванов, шурей на отколешния им враг Янко Иванов. Между двете фамилии тлеела стара вражда – Янко винял единия от наследниците на своя съселянин, че опитал да изнасилил дъщеря му.

Във фаталния ден синовете му Мартин и Стойко се засекли във влака за Невша с Георги Обретенов. Щом ги видял, той позвънил на баща си да го чака на гарата. Иванови също повикали подкрепление, но баща им Янко, вуйчото Мартин и техен гост пристигнали с каруцата си късно. На перона вече се вихрело меле. Венцислав Дачев и двамата му синове налагали с дървени колове двамата младежи. Минути по-късно Дачев налетял на вуйчото Мартин и с мощен удар с кол го проснал на земята. След това синовете му преместили изпадналия в безсъзнание мъж на коловоза, заудряли главата му в релсите и го атакували с ритници. След като се уморили, се качили на своята каруца и отпрашили към селото. Потресените роднини на потъналия в кръв Мартин викнали помощ чрез тел. 112. Линейка откарала пребития мъж и по-леко контузените му близки в болница. Лекарите установили, че Мартин е в кома, със счупен череп и мозъчни кръвоизливи. Въпреки спешната операция, след 5 дни той починал.

Окръжната прокуратура е внесла във Варненския окръжен съд обвинителен акт срещу тримата биячи за умишлено убийство. Синовете на Дачев ще дочакат процеса си в затвора, където в момента търпят наказания заради други извършени от тях престъпления.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.