Нети разбра, че е осиновена, сестра й е популярна водеща

1500 лв. глоба за попиляна бира на пътя

Данаил Кирилов: Нямам съмнения, че системата за случайно разпределения на дела е била манипулирана

Министерски съвет пусна официален сайт за коронавируса Ще предоставя информация за всички предприети мерки и дейности от изпълнителната власт

Харви Уайнстийн вече няма симптоми на Covid-19

Дават по една минимална работна заплата и осигуровки за свободния сектор в културата

Вицепремиерът Каракачанов предлага забрана за внос на чужди земеделски продукти в сезона до изчерпване на българските

Какво прави българинът, като му кажат “не излизай”?

Бой в домашния арест Веруюто „Бие ме, защото ме обича“ се възражда в здравната криза

Борис Джонсън остава в болница

61-годишна жена е с коронавирус в болницата в Горна Оряховица От общо петима заболели, трима вече са здрави

Тръмп, Путин и крал Салман обсъдиха стабилизиране на търговията с петрол

Д-р Симидчиев: Алергичният ринит може да бъде сгрешен с вирусна инфекция

Катастрофа ограничава движението на магистрала „Тракия“

13 нови случая на коронавирус у нас, общият брой на заразените е 624 (ВИДЕО) Чака се пробата на починал мъж в Александровска болница, каза ген. Мутафчийски

Десислава Танева благодари на избирателите в Сливен за гласуваното доверие

Министърът на земеделието и храните и областен координатор на ПП ГЕРБ-Сливен Десислава Танева благодари на жителите на областта за подкрепата и гласуваното доверие, съобщиха от пресцентъра на партията. В своята страница в социалната мрежа Танева публикува благодарствено обръщение:

„Скъпи приятели,

С огромно уважение и респект към вас, благодаря от сърце за подкрепата към кандидатите за кметове и съветници в общини на област Сливен от ПП ГЕРБ! Благодарение на вас и доверието, което ни гласувахте, всички общини в област Сливен ще се управляват от кандидатите, вече кметове, издигнати от ПП ГЕРБ.

На първи тур, с най-добри резултати в областта, за трети мандат кмет на община Нова Загора е Николай Грозев от ПП ГЕРБ, с мнозинство в Общинския съвет и с 23 кмета на населени места от общо 31 кметства с избор. Безусловна оценка на избирателите за 8 – годишната работа на Николай Грозев и екипа му!

На първи тур с най-добри резултати от всички избори за местна власт в община Котел, за първи път кметът е от ПП ГЕРБ – Коста Каранашев, с мнозинство в Общинския съвет и с 11 кметове на кметства от 17 населени места(села) с избор. Предишните два мандата, общината бе управлявана от ДПС – кмет, но без мнозинство в Общинския съвет и по-малко кметове на кметства от ДПС. Най-добър резултат в историята на демокрацията в местни избори за община Котел!

На втори тур, за втори мандат, кмет на община Твърдица е Атанас Атанасов от ПП ГЕРБ. ПП ГЕРБ спечели и най-много мандати в Общинския съвет. Кметът, реализирал първите инвестиционни проекти на територията на общината след 1989 година, и гражданите го оцениха!

На втори тур, за кмет на община Сливен бе избран Стефан Радев, издигнат от ПП ГЕРБ. ПП ГЕРБ спечели и най-много мандати в Общинския съвет. В приключилия мандат, общината бе управлявана от кмет от БСП.

В допълнение към статистиката на победителите, за нас е най-важно, че получихме повече гласове, отколкото на местните избори през 2011 г. При по-малко на брой избиратели и по право, и гласували общо.

Благодарим! С уважение, респект и отговорност към всеки гражданин, упражнил правото си на избор!

Благодаря на невероятните младежи от партийните структури в общините, които бяха неуморни, много инициативни и най-важното – с усмивка, настроение, и позитивизъм, че може по-добре у нас, и зависи само от нас! И тази кампания показа, че черният PR вреди основно на авторите му, и нормалността, и истината побеждава! Благодаря Ви, млади хора – надежда има!

От тук насетне пожелавам на избраните кметове работа, работа и пак работа – осъзната отговорност за гласуваното доверие и оправдаването му всеки ден! С ежедневна грижа за хората! Успехът зависи от нас и нашата работа!“

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.