“Левски” без загуба вече 21 години

Царица Елеонора се поболява на фронта Дължим спасяването на Боянската църква на втората съпруга на Фердинанд

На 25 април 2018 да почерпят

Д-р ист. Николай Панайотов: Притежаваме единствената в света колекция от ритуални ножове за обрязване Откритият във Варненския халколитен некропол „златен фалос“ всъщност е предпазител /превръзка/ след обрязването

Пускат ток на най-богатите Електрическото „сърце” на най-луксозния SUV издържа 50 километра

Германският министър на външните работи нарече Асад “безчовечен” в реч в ООН

Полицията спря шествията на феновете

Тома Биков: ГЕРБ не се страхува от президента

Ген. Румен Миланов: Колкото по-шумен е един арест, толкова повече грешки се допускат

Арестуваха босненски гражданин с автомобил, пълен с оръжия в Италия

Еманюел Макрон: Франция и САЩ ще работят за ново ядрено споразумение с Иран

Съвместна проверка на плаж „Делфин“ направиха експерти от РИОСВ – Бургас и Министерството на туризма

Лиляна Павлова: Готови сме за клуба на развитите страни

Виетнамците се завръщат Десетки студенти от далечната страна ще се трудят в "Албена"

България, Румъния, Гърция и Сърбия формират работни групи за ускоряване на инфраструктурните проекти на Балканите

Десислава Танева благодари на избирателите в Сливен за гласуваното доверие

Министърът на земеделието и храните и областен координатор на ПП ГЕРБ-Сливен Десислава Танева благодари на жителите на областта за подкрепата и гласуваното доверие, съобщиха от пресцентъра на партията. В своята страница в социалната мрежа Танева публикува благодарствено обръщение:

„Скъпи приятели,

С огромно уважение и респект към вас, благодаря от сърце за подкрепата към кандидатите за кметове и съветници в общини на област Сливен от ПП ГЕРБ! Благодарение на вас и доверието, което ни гласувахте, всички общини в област Сливен ще се управляват от кандидатите, вече кметове, издигнати от ПП ГЕРБ.

На първи тур, с най-добри резултати в областта, за трети мандат кмет на община Нова Загора е Николай Грозев от ПП ГЕРБ, с мнозинство в Общинския съвет и с 23 кмета на населени места от общо 31 кметства с избор. Безусловна оценка на избирателите за 8 – годишната работа на Николай Грозев и екипа му!

На първи тур с най-добри резултати от всички избори за местна власт в община Котел, за първи път кметът е от ПП ГЕРБ – Коста Каранашев, с мнозинство в Общинския съвет и с 11 кметове на кметства от 17 населени места(села) с избор. Предишните два мандата, общината бе управлявана от ДПС – кмет, но без мнозинство в Общинския съвет и по-малко кметове на кметства от ДПС. Най-добър резултат в историята на демокрацията в местни избори за община Котел!

На втори тур, за втори мандат, кмет на община Твърдица е Атанас Атанасов от ПП ГЕРБ. ПП ГЕРБ спечели и най-много мандати в Общинския съвет. Кметът, реализирал първите инвестиционни проекти на територията на общината след 1989 година, и гражданите го оцениха!

На втори тур, за кмет на община Сливен бе избран Стефан Радев, издигнат от ПП ГЕРБ. ПП ГЕРБ спечели и най-много мандати в Общинския съвет. В приключилия мандат, общината бе управлявана от кмет от БСП.

В допълнение към статистиката на победителите, за нас е най-важно, че получихме повече гласове, отколкото на местните избори през 2011 г. При по-малко на брой избиратели и по право, и гласували общо.

Благодарим! С уважение, респект и отговорност към всеки гражданин, упражнил правото си на избор!

Благодаря на невероятните младежи от партийните структури в общините, които бяха неуморни, много инициативни и най-важното – с усмивка, настроение, и позитивизъм, че може по-добре у нас, и зависи само от нас! И тази кампания показа, че черният PR вреди основно на авторите му, и нормалността, и истината побеждава! Благодаря Ви, млади хора – надежда има!

От тук насетне пожелавам на избраните кметове работа, работа и пак работа – осъзната отговорност за гласуваното доверие и оправдаването му всеки ден! С ежедневна грижа за хората! Успехът зависи от нас и нашата работа!“

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.