Хамбург въвежда частична забрана за стари дизелови автомобили

Делото за арест на стрелеца от Свети Влас да се гледа отново

Добричлия осъди общината заради падане на леда

Интернет търговия е заплаха за защитените животни

Американска двойка осъди 30-годишния си син да се изнесе от дома им

Георги Вълев от “Килърите” не успя да осъди журналистка от Велико Търново Разходките на затворника от Ловеч до Велико Търново за заведените от него дела продължават за сметка на данъкоплатците

За първи път Пролетен базар на книгата ще е на открито

Николай Нанков: Има инвеститорски интерес от няколко чуждестранни фирми за Дунав мост 3

Започва мащабен ремонт на моста над жп линията в Стара Загора

Младоженци сключват брак на сватбена церемония в древноримски стил Над 220 реенактори от Италия, Украйна, Румъния и България идват на „Орел на Дунава” в Свищов

Оперираха гръцкия президент Прокопис Павлопулос

Двама души са пострадали при тежка катастрофа край Централни гробища в София

Председателят на КЕВР: Водата в София е една от най-качествените измежду столиците на ЕС

Депутатът от БСП Явор Божанков: МРРБ пое ангажимент за скоростна връзка между Горна Оряховица и АМ „Русе-Велико Търново”

Фоторепортерите на Варна с втора уникална изложба

Арестуваха 14 привърженици на ЦСКА и Левски при полицейска акция в София

Служители на СДВР проведоха тази сутрин специализирана операция в София за противодействие и превенция на спортното хулиганство, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В хода на предварителната работа и след преглед на видеозаписи 14 привърженици на ЦСКА и „Левски” са установени като нарушители на обществения ред през последните няколко месеца. Шестима са участвали в сбивания и безредици по време на срещата между „Левски” и ЦСКА от елитната юношеска група (до 19 години).

Останалите са установени като нарушители на реда при провеждането на различни футболни срещи от есенния дял на първенството на „А” и „В” групи. На 10 от мъжете са съставени актове за установено административно нарушение по Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия и още днес ще бъдат предадени в Софийски районен съд за разглеждане на делата им.

Сред нарушителите има и непълнолетен, с който ще работи Комисията за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Работата по установяване на извършители на противообществени прояви по време на изминалите спортни събития продължава.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.