Путин печели нов мандат с над 75% Изказа големи благодарности за резултата

ЦИК на Русия: Владимир Путин печели 74,55% от гласовете

Зам.-шеф на ФБР работел срещу Тръмп

Цвета Караянчева: Парламентарният контрол ще повиши демократичната легитимност на Европол

Сестрата на Митко Цонев: Музиката ми дава сила

ЧСИ завели 246 000 дела срещу длъжници Събрали са 1,1 милиарда лева през 2017 г.

Христо Стоичков: Браво, армейци!

„Гласът на България“ раздели съпрузи

Късметлия спечели близо половин милиард от лотарията в САЩ

В топ 10 сме по недостиг на кадри 62% от фирмите трудно намират работници

Евродепутатът Емил Радев: Европейската комисия не ни притиска за конвенцията Не изисквала полови обучения в училищата

Пешеходецът побеждава в центъра на София Тръгват конкурсите за връзката на бул. “Витоша” с Ларгото и улица “Съборна” с Градската градина

Сенатори предупредиха Тръмп да не уволнява прокурор Робърт Мълър, оглавяващ разследването за руска намеса в изборите на САЩ

46 алпийци постъпиха в армията Изпълняват задачи при орлите

Обречените усилия на госпожа Габриел

Шеф на общински съвет ще взима 1 стотинка заплата

Иван Андонов, шеф на централното градско читалище “Братство”, който и в предишния мандат беше председател на общинския съвет в Кюстендил, но от левицита, докато сега е от Дясна коалиция, оглави отново минипарламента, гласуваха новоизбраните съветници на първото си заседание.

Андонов каза след избора, че е готова докладната, според която се предлага всичките 37 съветника, и той включително, да взимат по 1 стотинка “заплата” месечно. Предложението е именно на дясната коалиция “Кюстендил”, от която е избран той. По закон Андонов може да взима 90% от заплатата на кмета на общината. “Спестяваме 12-13 хил. лева на месец от съветническите заплати, един добър ресурс, който може да се даде на социални фондове, на училища, за инвитро програми и др.”, отбеляза новият стар шеф на кюстендилския минипарламент.

Дали решението за 1 стотинка месечен хонорар за кюстендилските съветници ще бъде прието, ще се знае на следващото или по-следващото заседание на минипралманета. Със сигурност това ще стане преди Нова година.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.