Кметът на Семчиново: Ще правя космическа станция, асфалт и канализация има

„Мисля сега през моя кметски мандат да направим една космическа станция и Семчиново да лети към космоса със совалки. Бившите управници направиха всичко - асфалт, пътища, сега остава една космическа станция“. Така се опита да се пошегува пред БиТиВи новият кмет на пазарджишкото село Семчиново Пламен Темелков на  влизане в общината.

 „Защо не се сърдят на тия, които не са гласували. Ето ви протоколите и от долната, и от горната секция. Ние сме 812 гласоподавателя. В тези гласове аз имам 537 от 28 и 32 от горната секция“, обясни Темелков, който бе категоричен, че недоумява защо е това въстание.

Аз съм бил 4 години общински съветник, имам опит. Аз съм със средно образование, да не злоупотребяват господата, че съм с основно. Работил съм 10 години в „Кремиковци“. Живея с около 2000 лева на месец. Първата автоморга в Семчиново беше моя. Имам две къщи“, продължи да разказва за себе си новият кмет на селото.

„Може ли единствената махала в пазарджишка област, нямаме нито едно незаконно строителство“, отговори Темелков на въпроса има ли незаконни постройки в циганската махала и дали, ако има такива, те ще бъдат бутнати.

Новият кмет на Семчиново бе попитан и за побоищата в селото, за които стана ясно. „Това са единични случаи. Нали вчера видяхте как моите хора, всичко, тръгнахме надолу, няма проблем“, отвърна Темелков. Междувременно възникна скандал между поддръжниците му и противниковия лагер.

„Аз им сложих асфалта в махалата, с мои пари“, уточни кметът. Помолен да помири хората, той успя да каже само: „Ало, ало, алооо...“. Ако трябва за куриоз, ще се откажа от престола и излизам на избори, усмихна се Пламен Темелков, попитан няколко пъти дали би се отказал на стола си. В негова подкрепа се обяви и съпругата му, която втори ден се опитва да го изпрати до работното му място.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини