Слух събра Григор с тенисистка от Франция - вижте коя е тя

Приключилото участие на Григор Димитров на много силния турнир „Мастърс“ в Париж роди и сериозни слухове за нова сърдечна връзка на българския тенисист. Двубоите на Гришо във френската столица бяха изгледани неотклонно и внимателно от Ализе Лим, за която вече усилено се говори, че е новата жена до Гришо. Българинът отпадна на осминафинала, където бе спрян в три сета от испанеца Давид Ферер.

Тенисистката от Франция неизменно бе в ложата на Димитров точно зад треньора му Йохан Йортегрен. И редовното присъствие там на чаровната спортистка веднага даде повод в тенис средите да се заговори усилено, че точно тя е заела мястото в сърцето на българина, освободено преди два месеца от Мария Шарапова. Още повече че Ализе видимо се вълнуваше доста и преживяваше това, което се случва на корта на мачовете на Григор с Марин Чилич и Давид Ферер.

Лим в момента е №155 в световната ранглиста. И преди 3 месеца приключи дългата й любовна афера с друг известен тенисист - Жереми Шарди. Светските хроникьори на тениса припомнят дори, че през 2013-а Ализе Лим влезе в публичен задочен спор с Мария Шарапова, която тогава беше приятелка на Григор. Рускинята призна в социалните мрежи, че ще й е нужно да подобри знанията си за мъжкия тенис, защото не познава Жереми Шарди и Беноа Пер. И французойката й пусна тогавашното подреждане в световната ранглиста, в което и двамата бяха пред Димитров.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт