Трима загинаха при катастрофа край Калофер тази нощ, били са пияни

Тежка катастрофа в района на село Осетеново близо до Калофер отне живота на трима души, предаде БГНЕС.

Инцидентът е станал около 23.00 часа. Сблъскали са се челно мерцедес и ауди. При тежкия инцидент са загинали трима души - водачът на мерцедеса и двама от аудито, а други двама са откарани в тежко състояние в болницата в Казанлък.

Мерцедесът е смачкан до неузнаваемост. Водачът му е пътувал сам в посока Пловдив. В аудито са пътували четирима роми от Пловдив към село Тъжа, където живеят, близо до Осетиново. По първоначални данни катастрофата е станала по вина на водача на аудито.

В колата, която се е обърнала по таван, се открити няколко бутилки с концентрат. Засега няма официално потвърждение, че водачът на аудито е бил пиян. По сведения на очевидци обаче, преди да седнат в аудито, четиримата роми са били в заведение в Калофер.

Заради инцидента Подбалканският път беше затворен. В резултат се бяха образували километрични автомобилни колони и в двете посоки - София-Бургас и Бургас-София. По-късно полицията пусна колите по обходен път през село Орехова градина. В 5.00 часа движението бе пуснато.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини