Зодиите в секса

Мачовете и спортът по телевизията днес, неделя, 23 февруари 2020

Дневен хороскоп на Алена за неделя, 23.02.2020

На 23 февруари 2020 да почерпят

Кралски особи ритат трона в името на любовта

Десетки арестувани при антиправителствени протести в Казахстан

Кристалина Георгиева: Икономическият ръст на Китай ще бъде по-малък от очакваното

Марсилия до дъно

Караянчева за прекратения Луковмарш: Антисемитизмът, расизмът и ксенофобията нямат място в обществото ни

Черногорец издигна 6-тонен пилон с най-голямото българско знаме в София

Владислав Горанов: Ако погледнем числата, държавата се развива изключително успешно

Японските власти пуснали 23-ма пътници от „Даймънд принсес“, без да ги проверят за коронавирус

Външно министерство: Провеждането на Луковмарш бе предотвратено благодарение усилията на българските власти

Шефът на „Райънеър“ иска по-щателни проверки на мъжете мюсюлмани по летищата

Франция започна закриването на най-старата си АЕЦ

Актьорите, заради които Сидеров влезе в НАТФИЗ: Беше ни страх, с пръст не сме го бутнали

Актьорите Евгени Будинов и Анатоли Лазаров, които влязоха в пререкание с лидера на „Атака” Волен Сидеров и заради които той нахлу в НАТФИЗ в изборната нощ, признаха пред Нова телевизия, че не са съобщили за случката, защото ги е било страх. Въпреки запазеното мълчание от „Атака” разлепили плакати с техни снимки и призиви за съдействие „срещу заплашване”, което много ги притеснило.

Младите мъже се счепкали със Сидеров и неговите хора в петъка преди местните избори. Атакистите мажели с лепило стъклата на витрините, предназначени за театрални афиши, за да лепят отгоре партийни плакати. Анатоли Лазаров учтиво му казал, че не се прави така – че витрините се отварят и вътре се слагат плакати, и тогава започнал скандала.

„Той искаше да ни намаже с лепило и да ни залепи плакати”, каза Будинов. Той каза още, че Анатоли е бил ударен в корема от екипа на Сидеров. Двамата категорично отрекоха твърденията на партийния лидер, че те са нападали хората му. „С пръст не сме го бутнали”, заявиха те.

След случката двамата се обадили притеснени на председателя на Съюза на артистите, който ги посъветвал да не се показват и да не разказват нищо за случката. „Опитахме се да го потулим, не стана”, признаха те. След всички скандали се наложило да излязат на светло и да разкажат за случката. „Беше ни страх”, заявиха те в един глас.

Христо Мутафчиев пък сподели, че Евгени Будинов бил много притеснен, защото имал малко дете. Анатоли Лазаров пък играе в театър „Възраждане”, където се намира централата на „Атака” и партийната телевизия. По думите му, заради призива на „Атака” всеки психопат може да го наръга и да отиде да си вземе парите. „Това е призив за саморазправа”, каза Мутафчиев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.