Адел се прави на скромна, а пръска пари и живее в лукс


Тя настоява, че славата не я е променила. Със състояние от $79 млн. и с изгледи да става все по-голямо Адел не излиза извън светлините на прожекторите, а светът тръпне в очакване на новия й албум. Очаква се „ 25” да излезе на 20 ноември. Изпълнителката твърди, че си е същото момиче от работническата класа, отгледано от самотна майка в Северен Лондон. В свое скорошно радиоинтервю певицата обяснява: „Винаги съм харесвала начина, по който живея живота си. Никой друг от обкръжението ми не е известен, така че останалите биха ме взели за идиот, ако си позволя успехът да ме главозамае. Е, вярно е, че имам плазма.“

Но това далеч не е всичко. След грандиозния успех на албума “21” певицата е похарчила $25 млн. за нови придобивки. Тя живее сред абсолютен разкош, има постоянна охрана, красиви бижута и зимни палта от Стела Макартни. Косата й се оформя от фризьора на премиера Дейвид Камерън. Първата й кола е „Порше“ за 100 хил. паунда. Но на това не се дава гласност, защото, както казва пред списание i-D, за нея е важно да изглежда „нормална”, за да може песните й да се харесат от милиони. „Аз искам да имам нормален живот, за да мога да пиша песни. Никой не иска да слуша парче от някой, който е загубил връзката си с реалността. Така че за пред феновете живея нормален живот.“ А каква е истината, която остава скрита? „Дейли Мейл“ показва лукса, в който живее Адел.

През 2012 г. певицата си купи къща в Западен Лондон за ?5.65 млн. Миналата година купи и сградата в съседство с идеята да събори огражденията между двата имота и така да си отвори повече пространство. Това е и мястото, където тя прекарва голяма част от времето си със сина си Анджело, който тези дни навърши три години, и с любимия си миниатюрен дакел Луи. В къщата има специална стая, където певицата пази “Оскара“ си за песента Skyfall и роклята си “Бърбъри” и обувките на Кристиан Лубутен, които носи за изпълнението й. Там е и наградата й за най-добра майка. “Подарък е от приятеля ми”, споделя тя.

Певицата има и вила на брега на морето, купила е и къща за майка си в Лондон. За недвижимо имущество Адел е похарчила повече от ?16 млн.
Половинката на изпълнителката Саймън Конеки е син на толкова известен банкер, че раждането му е новина в “Таймс”. Адел и Саймън се запознават през 2011 г. чрез общ познат - рижия чаровник Ед Шийрън. След раждането на Анджело Саймън дава ?3000 за златна висулка на Буда за Адел. Анджело пък наскоро получава къща за игра от майка си за ?15 хил.

За сигурността на звездата се грижат двама бодигардове, които я следват неотлъчно и когато се налага, носят торбите й с покупки. Тази година Адел успя да убеди и охранителя на Лейди Гага да се заеме с нейната безопасност. Заплатата му се пази в тайна, но за да запази спокойствието си, певицата дава по ?70 хил. на година.
Красотата също не идва без пари. На всеки шест седмици изпълнителката се подстригва, за прическата й се грижи фризьорът на Дейвид Камерън. Сумата, която Адел му оставя за година, е ?1300.

За грим и козметика Адел дава по ?10 хил. годишно. Стилист й помага в избора на тоалети. “Адел има последната дума. Всичко, което носи на публични места, са уникати, шити само за нея. Дизайнери се молят да я облекат”, споделя стилистката й. Това й излиза по ?20 хил. годишно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица