Магдалена Ташева: Видеозапис показва, че Лазаров и Будинов са посегнали на Чуколов и Сидеров

Депутатката от „Атака” Магдалена Ташева показа в ефира на Би Ти Ви кадри, на които се вижда, че актьорът Анатоли Лазаров замахва към лицето на Десислав Чуколов от „Атака”, в резултат на което очилата на народния представител изхвърчат. Колегата му – актьорът Евгени Будинов, също участва в разпрата, провокирана от Сидеров и негови съпартийци, които лепят плакати срещу дрогата по фасадата на НАТФИЗ.

По думите на Ташева при друг удар, нанесен от актьорите, изхвърчала шапка от главата на Сидеров, както и очилата на журналист на телевизия „Алфа”. Видеото е заснето от оператор на партийната телевизия.

Актьорите Лазаров и Будинов, които също бяха в студиото на „Тази неделя”, отрекоха твърденията на депутатката. Според тях записът е монтиран, като са изрязани кадри, показващи, че двамата са били предизвикани. Те твърдят, че са били блъскани, псувани и обиждани от Волен и екипа му.

Каквото е трябвало да кажа, съм го казал в полицията, заяви Анатоли Лазаров, попитан от водещата защо удря Десислав Чуколов. Магдалена Ташева обеща „Атака” да излъчи целия запис.

„Страх ни е от зомбираната армия на белия вожд. Колкото и да са малко, тях ги има. Ние не сме трудни за откриване. Имаме деца”, заявиха двамата актьори, зради които Сидеров нахлу в НАТФИЗ. Преди дни заради инцидента депутатите отнеха имунитета на лидера на „Атака”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини