Пиян мъж буйствал пред заведение в Плевен, псувал и заплашвал с нож минувачи

Георги Мараджиев подаде оставка като областен координатор на ГЕРБ в Пловдивско

Галена с разкошно тържество за 3-ия рожден ден на сина си

Руското разузнаване: Не сме искали освобождаването на Божков

РИОСВ – Пловдив даде 1 месец на общините да почистят речните корита от боклуци

Иззеха 750 000 къса контрабандни цигари в Плевен

Над 1 кг хероин и боеприпаси откриха в Пловдивско, арестувани са мъж и жена

Преслава пропя на турски (ВИДЕО)

Отложиха делото за мярката на Миню Стайков, бил в болница

Новата Конституция на Русия може да забрани на министрите да имат банкови сметки в чужбина

Осъдиха бракониер, помлял с камъни кола на ловен шеф

Диляна Попова знае как да съблазнява (СНИМКА)

Дилър бяга с мръсна газ, спипаха го Полицейско куче надушило дрогата

Един загинал при масова стрелба в търговски център в Банкок

Пиян шофьор помете каруца, трима са в болница

МБАЛ „Света Анна” е поредната болница, която получава дарение от Швейцария

Клиниката по Ортопедия и Травматология на варненската болница „Света Анна„ получи днес дарение от електрически болнични легла, матраци и друго болнично обзавеждане, което бе изпратено в рамките на организирана от Посолството на Република България в Берн хуманитарна акция.

Помощта е предоставена от Фондацията „Помощ и Подкрепа” към Малтийския орден в Швейцария като цялостната организация за подготовка на дарението, беше осигурена от Посолството в Берн в сътрудничество и с подкрепата на Български Червен Кръст.

Това дарение е четвъртото поред в рамките само на последните два месеца като до сега хуманитарна помощ бе доставена на болницата в Казанлък, на болница „Пирогов”, София и на МБАЛ Силистра.

И този път, както и до сега в акцията доброволно и безвъзмездно се включиха наши сънародници живеещи в Швейцария, които се включиха в окомплектовано и товаренето на дарението, което потегли за Варна на 06.11.2015 и се очаква се да пристигне в болницата утре, 11.11.2015.

Осъществяването на всички тези акции в последните месеци стана възможно благодарение на възстановения от Посолството на Република България в Берн контакт с Фондация „Помощ и Подкрепа”, с която бяха осъществени две успешни акции – през 2013 и 2014 г.когато бяха реализирани дарения на болнични легла и обзавеждане за Първа специализирана акушеро-гинекологична болница за активно лечение „Света София” гр. София, както и дарение на дрехи, обувки, одеала, завивки с получател Български Червен Кръст, които бяха предназначени за бежанците в България.

Фондацията е най-голямата организация на Малтийския орден в Швейцария, основана през 1994г, която осъществява мащабни дарителски акции за нуждаещи се по целия свят.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.