Москва и Скопие на нож след „руска намеса“ (обзор) Заев: Русия да разбере, че нямаме алтернатива на НАТО и ЕС

Започна връчването на наградите „Икономика на светло“ за 2017 г., организирано от АИКБ (СНИМКИ)

Кристиан Вигенин: Действията на БАБХ и Министерство на земеделието в Шарково са незаконни Всеки следващ ден води отговорността към министър- председателя

БНБ с нови правила за заеми към свързани фирми Докладват вътрешните експозиции

Пресконференцията на Тръмп и Путин в Хелзинки (СТЕНОГРАМА)

Самоубийствата у нас намаляват Двама души на ден посягат на живота си

Шест години майсторят олтара в манастира “Свети Йоан Бигорски” Защо Македония трябва да е следващата ви дестинация?

КС решава на 27 юли за Истанбулската конвенция Множество неправителствени организации са в подкрепа

Еврокомисарят по безопасност на храните: Евтаназията на заразените животни е единственият начин да се овладее ситуацията с чумата Брюксел ще покрие 75% от разходите по компенсирането на собствениците на умъртвени животни

Столичната „Топлофикация“ със 100 млн. лв. дълг “Булгаргаз” се кани да събира задълженията принудително

Делио Роси заложи на 11-те от мача в Лихтенщайн

Домашен арест за сина на Пелов Владимир Стефанов бе задържан с още 4 души

Симеон Караколев, съпредседател на Националната овцевъдна и козевъдна асоциация: 5000 души ще изливат козе мляко утре пред Министерски съвет

92-годишна дряновка хвърли от терасата 25 000 лева дар за ало измамници Бабата "изгоряла" по схемата „съдействие на полицията"

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 18 юли 2018

Развитие чрез обучение и изкуство

Центърът за интелектуално развитие е създаден от хора, които вече имат своя реализирал се житейски и професионален опит както в областта на хуманитаристиката и образованието, така и в тази на фирмената организация. Затова тяхната цел е подчертанно хуманна – да мотивира, задълбочава и развива потенциалите на всеки, който им се довери.

Екипът на Центъра за интелектуално развитие е от утвърдени специалисти в различните области на знанието и обучението. Членовете му са с множество допълнителни квалификационни степени и реализации. Преподавателите имат индивидуален подход, но и богат опит в груповите занятия. Авторитетността им се съчетава с непосредствен контакт с аудиторията. Лекционното преподаване, което държи на разбирането, се проверява с непосредствени практически упражнения.

Персоналните различия на курсистите се откриват и развиват в конструктивни дискусии. По време на учебния процес се акцентира на специфичните изисквания в конкретните Университети. Обсъждат се възможните провокативни моменти при провеждане на изпитите и се коментират най-често срещаните грешки. Обучението включва провеждането на контролни пробни тестове и текстове, които по утвърдените стандарти и критерии, дават ориентир както за нивото на текущата подготвеност, така и за крайния резултат.
Центърът за интелектуално развитие приоритетно мисли за развитието на младежите и тяхното качествено средно и висше образование като провежда курсове по математика и български език за Държавните зрелостни изпити след 7 и 12 клас, както и за кандидатстване във ВУЗ по български език и литература, математика, история, биология, география, английски език.

Центърът за интелектуално развитие има възможностите да помага за усъвършенстване и на работещите хора. Затова предлага курсове по английски, руски и чешки език. Разполагаме с високо квалифицирани специалисти в областта на счетоводството и финансовия контрол, които могат да са полезни за желаещите да работят в тези сфери, както и за мениджъри, които искат да оптимизират процеса на управление на финансовите си и човешки ресурси. Бизнес отношенията, като стъпка към просперитета, могат да се „шлифоват” с курс „Бизнес етикет”. В динамичния и напрегнат трудов делник често стресът е постоянен спътник. От него Центърът се опитва да предпази с полезни курсове „Работа при стрес” и „Терапия с изкуства”.

Тези практически и неособено традиционни занимания се реализират от преподавател с широки компетентности, който има дипломатически стаж, образование от Държавната музикална консерватория, специалности по икономически мениджмът от Москва, журналистика от СУ и и особен афинитет към неконвенционалната медицина.

По желание след приключване на курсовете за възрастни се получава съответният сертификат за участие.

Центърът за интелектуално развитие е особено чувствителен към детските здравословни и занимателни потребности. Той може да бъде в помощ и на деца с логопедични проблеми, както и на способните да проявят заложбите си по рисуване и приложни изкуства.

Хората, създали Центъра, са убедени, че интелектуалното е в пряка връзка с емоционалното и духовно развитие на личността. Затова предлагат както психологическа работа с деца и възрастни, така и медитация Тай чи.

Цените на курсовете са адекватни на преподавателската компетентност, полагат се усилия те да бъдат максимално достъпни за потребителите на предлаганите услуги. Има възможност за разсрочено плащане. Ползват се и различни промоционални отстъпки.

Занятията са съобразени с традиционното свободно време на курсистите – вечер, събота и неделя, но графиците търпят и гъвкавост при нужда и желания.
Залите са модерни, уютни и комфортни. Почивните паузи предлагат приятно освежаване с топла напитка и вода.

Офисът се намира в центъра на София и е на комуникативно място – в близост до трамвайни, автобусни спирки и паркинг – бул. Мадрид № 49. Телефонът за връзка е 0889204812

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.