Ким Чен-ун с неочаквано посещение в Китай

Тръмп и Путин може да се срещнат във Виена преди събирането на върха на НАТО през юли

Китай предупреди за твърд отговор, ако САЩ наложат нови мита

Турция ще построи трета ядрена електроцентрала, обяви Ердоган

Пентагонът потвърди: САЩ и Южна Корея отменят предстоящите съвместни военни учения

Петима ранени след стрелба в Швеция

На 19 юни 2018 да почерпят

Крал Кейн изведе Англия до драматичен успех

Младежи работят и почиват в луксозни морски хотели Холдингът „Виктория груп“ се грижи за възпитаници от дома „Майка Терезия“ и ателие „Прегърни ме“

Тръмп разпореди създаването на космическа армия

СЗО обяви геймърството за психично разстройство

Пороят отряза достъпа до кюстендилски села

Кралският монетен двор с менте филиал в село Първенец (ОБЗОР) Бандата секла по 2 британски паунда с отлично качество

Бебе се роди във френски влак, ще се вози безплатно 25 години

Иван Дреновички: Имаме една от най-ниските цени на газа в ЕС

Кажи „ДА” на твоето WAT лято

„Здравейте! Казвам се Българин, фамилията ми е Авантюрист и живея в студенстка реалност.”

Ако ти припознаваш себе си в следните три характеристики, то написаното по-долу е адресирано до следващото ти лято…

Летните студентски бригади са теоретично познати на почти всички студенти, но не и същността на самата програма Work and Travel USA. Това е програма за международен културен обмен, разработена от Държавния Департамент на CAЩ. Тя дава шанс на студенти редовно обучение от 18 до 28 години да прекарат лятната си ваканция в САЩ, работейки в сферата на туризма и обслужването. Участниците
в програмата могат да бъдат бакалавър или магистър, независимо от годината на обучение. От американска страна програмата се администрира от спонсорираща организация, която се грижи за студентите по време на престоя им в САЩ. Всеки участник получава виза J1, която му дава право на легална работа в САЩ до четири
месеца както и разрешително за работа DS – 2019. Oт българска страна ви съдействат фирми като нашата – American Dream (aгенция, специализирана в организирането на студентски и младежки програми). Ние сме свързващото звено – подготвяме необходимата документация, ние сме връзката между вас и американския ви работодател, спонсор, между вас и американското посолство, тези които реализират твоето WAT лято.

Част от районите в САЩ, които привличат най-много студенти са щатите: Ню Йорк, Ню Джърси, Мериленд, столицата Вашингтон, Вирджиния, Уисконскин, Флорида, Калифорния и други. Най-често това са курорти, където активният сезон обхваща месеците май – септември.

Всяка година хиляди студенти от България участват и пътуват по програмата WAT USA. Това ви дава уникалната възможност да направите презокеанско пътешествие и да се сдобиете с приятели от цял свят, да научите повече английски, да разширите мирогледа си и да разберете повече за себе си и американската култура.

Ако смяташ, че това е идеално резюме за твоето лято 2016г. посети ни на сайта www.wat.bg или в един от офисите на American Dream (София, Варна, Благоевград и Свищов).

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.