На 19 март 2018 да почерпят

Путин печели нов мандат с над 75% Изказа големи благодарности за резултата

ЦИК на Русия: Владимир Путин печели 74,55% от гласовете

Зам.-шеф на ФБР работел срещу Тръмп

Цвета Караянчева: Парламентарният контрол ще повиши демократичната легитимност на Европол

Сестрата на Митко Цонев: Музиката ми дава сила

ЧСИ завели 246 000 дела срещу длъжници Събрали са 1,1 милиарда лева през 2017 г.

Христо Стоичков: Браво, армейци!

„Гласът на България“ раздели съпрузи

Късметлия спечели близо половин милиард от лотарията в САЩ

В топ 10 сме по недостиг на кадри 62% от фирмите трудно намират работници

Евродепутатът Емил Радев: Европейската комисия не ни притиска за конвенцията Не изисквала полови обучения в училищата

Пешеходецът побеждава в центъра на София Тръгват конкурсите за връзката на бул. “Витоша” с Ларгото и улица “Съборна” с Градската градина

Сенатори предупредиха Тръмп да не уволнява прокурор Робърт Мълър, оглавяващ разследването за руска намеса в изборите на САЩ

46 алпийци постъпиха в армията Изпълняват задачи при орлите

Бащата на Симона: Къде е била охраната, когато Димитър я е убил на 2 метра от бараката им?

Преди да убие 15-годишната Симона, Димитър стрелял по приятеля й в двора на училището. Това твърдят родителите на момичето, съобщава bTV.

Децата са чули стрелбата, но близо половин час никой не реагирал. Родителите търсят отговори за бездействието на охраната и учителите, както и истината за случилото се. Научават за последните минути от живота на детето си от свидетели и от ранения Красимир, който още е в болницата.

Убиецът бил в училището много преди инцидента. “Влизал в учебните часове да търси Симона, те са видели, че той е агресивен, но не са реагирали. Детето влиза, вижда го, обажда се по телефона на Красьо да дойде да я спаси. Той вади пистолета, стреля срещу момчето, момчето се обръща, и той му нанася три удара. Моята дъщеря вижда, че Красьо е паднал, връща се в училището и търси помощ”, разказва майката на убитото момиче.

Бащата пита къде е била охраната, когато са убили детето му „на два метра от бараката им”.

Училището има един охранител. Той е служител на общинска фирма, с която гимназията има договор. Управителят на фирмата казва, че той е изпълнил ангажимента си, който бил да отговаря за реда в сградата, а не на двора.

“Значи охранителя или го е нямало, или се е скрил като мишка в някой ъгъл. Цялата драма се развива в порядъка на 40 минути, всичко е 40 минути. Половин час никой не вика полиция. Ние си изпращаме децата на училище и там ги убиват”, казва бащата на момичето Стефан Петров.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.