Какво ще стане ако се кръстоса блондинка със заек?

На чист понеделник забраняват движение на камиони от 1,5 тона в Гърция

Двама души са под наблюдение във ВМА за наличие на коронавирус

Жена е тежко ранена при катастрофа в София

Учениците от Свищов, завърнали се от Палермо, нямат симптоми на коронавирус

Словакия отхвърли Истанбулската конвенция

Самолет с българи кацна на Летище София от Милано

Първи случай на коронавирус в Латинска Америка

Мачовете и спортът по телевизията днес, сряда, 26 февруари 2020

На 26 февруари 2020 да почерпят

Дневният хороскоп на Алена за сряда, 26.02.2020

Мъж опита да взриви кола близо до Пентагона

Депутатът от ГЕРБ Станислав Стоянов: Населените места край Велико Търново стават все по-привлекателни за живеене и бизнес

Представиха в Свищов интернет платформа за стимулиране на предприемачеството на малкия и среден бизнес Разработката е за трансграничния регион

Пазарът в Лондон през 2020 г. ще се съвземе

Какви книги четат известните?

Кои са любимите книги на Лили Иванова и Татяна Лолова? Какво препрочита Явор Гърдев? Какво би се случило, ако читателят получи шанс да „влезе“ в книгата?

Деветима фотографи и над 50 български и световни знаменитости се обединяват, за да промотират любовта към четенето в изложбата „Мостът на влюбените в книгите”. Експозицията ще бъде разположена на емблематичното съоръжение до НДК от 17 до 30 ноември и ще покаже популярни личности отдадени на четене на любимите си книги.

Автори на снимките са някои от най-популярните български фотографи. Техни модели са утвърдени български актьори, режисьори, спортисти, музиканти, радио- и телевизионни водещи.

В изложбата участват и множество световноизвестни писатели, като Фредерик Бегбеде, Бернар Вербер, Маргарет Мацантини, Дъглас Кенеди, Давид Фоенкинос и др. с българските издания на книгите им.

На снимките всеки от българските участници се впуска в нетрадиционен сценарий с любимото си произведение. Така Татяна Лолова попада в цветния свят на Жоржи Амаду, а Лили Иванова е в елегантната компания на „Ив Сен Лоран“ на Лоранс Бенаим.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.