Алексей Петров обяви награда за информация за стрелбата срещу него

Алексей Петров обявява 100 000 долара награда за информация кой стреля по него, информира Нова тв. 

В Специализирания наказателен съд освен, освен Алексей Петров се появи и Златомир Иванов - Баретата.

Припомняме, че срещу бившата барета беше извършен опит за покушение на 29 октомври т.г. Автомобилът му е бил причакан от нападателите. А когато автомобилът е намалил за левия завой, мъжете са изстреляли снаряда. Гранатата е успяла да удари колата на Петров. Но за щастие причинила единствено материални щети.

Нападателите изстреляли снаряда, точно когато бронираният автомобил на Петров правил ляв завой към бул. "Черни връх". Изстрелът е засегнал предната дясна врата на автомобила, който се е прибрал на собствен ход до гаража, намиращ се на 200 метра от мястото на стрелбата.

По-късно разследващите намериха гранатометите и автомобила, от който е стреляно.

"Атентат с гранатомети е нормално да се води като тероризъм. Явно не е толкова трудно да се намери гранатомет в България. Тези, които са го направили, са сърцати момчета. Навили са се да го направят на такова място по това време – при охраната на Алексей, и то пред дома му. Според мен не са знаели как се работи", коментира за "Комбина" Златомир Иванов-Баретата. Лично Лора Крумова се срещна с него.

"Не исках да давам интервю, защото после всеки започва да си интерпретира по свой начин нещата. С Алексей отдавна сме си изяснили нещата. Двамата сме познати и приятели отдавна. Нямаше как да не реагирам след абсолютната лъжа, излъчена от Вашата телевизия, за среща между мен, Алексей и още няклко души. Аз съм под домашен арест. Ние с Алексей сме се виждали, малко след като излязох от болницата. Той е идвал у нас веднъж. Съгласен съм да ме сложат на детектор на лъжата", обясни Баретата пред Нова малко след инцидента. 

"100% поръчката е сериозна", категоричен беше той.

"Той е доста прозорлив, умен мъж и ще разбере кой стои зад стрелбата", убеден е Златомир Иванов.




Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини