Подозират Хамилтън, че катастрофирал пиян

Булевардната преса в Англия заподозря Люис Хамилтън, че е катастрофирал след употреба на алкохол. Пилотът на “Мерцедес” си призна, че през уикенда в Монако е блъснал паркиран автомобил. Според полицията е ударил не едно, а три превозни средства и след катастрофата се оплакал от висока температура и главоболие. Тук папараците подозират, че става въпрос за махмурлук от празненствата по случай 60-ата годишнина на майка му. Самият Хамилтън е казвал, че тази година по-често приема алкохол. А след спечелената титла в САЩ се похвали: “Англичаните ще се гордеят, ако разберат колко много изпих тази нощ...”

След ударите в чужди коли в Монако, шампионът получи удар под кръста от бившия си съотборник в “Макларън“ и сънародник Дженсън Бътън: “Напоследък Люис става арогантен. Никой от нас не е съвършен. Ако ние имахме неговата кола, щяхме да го бием.” Причината са високопарните думи на Хамилтън: “Аз съм съвършен пилот - другите могат да спечелят само когато направя грешка.”

Заради личните си проблеми Хамилтън пристигна по-късно в Сао Пауло, където запалените по “Формула 1” бразилци все повече губят интерес и неделното състезание не предизвиква традиционното вълнение. Тв рейтингът е паднал дотолкова, че преди 3 седмици 200-милионното население научи за победата на Люис Хамилтън в САЩ и предсрочно спечелената от него титла от 15-секунден анонс по време на пряко предаване на футболен мач. Бразилия е родина на велики шампиони като Аертон Сена, Нелсън Пикет и Емерсон Фитипалди, но най-добрият състезател в момента Фелипе Маса (“Уилямс”) не е печелил състезание от 7 години.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт