Театрален шеф награждава шуменец, върнал 800 лв.

Директорът на шуменския Драматично-куклен театър "Васил Друмев" Илия Раев се трогна от постъпката на честен шуменец, намерил 800 лв. на паркинг и ги върнал на собственичката им. Затова кани отговорният Валери Ефтимов и съпругата му на първата предстояща премиера "Слухове".

Младата фамилия ще получи безплатни билети за комедийния фарс по Нийл Саймън с участието на Ани Михайлова от "Шоуто на Канала". Спектакълът се възстановява с нови актьори и трябва да бъде готов до 7 декември. Освен това, младата двойка вече e със запазени места за откриването на традиционните Друмеви театрални празници през месец май догодина.

"Добрите хора трябва да се поощряват. Убеден съм, че младото ни поколение е много стойностно. Искаме да привличаме такива театрални приятели", категоричен е Раев. Според него, когато родителите са запалени по изкуството и поколението им няма да подминава театралните зали.

Младият Валери намерил пълния портфейл с пари, дебитни карти и лични документи миналата събота. По адреса в личната карта издирил притежателката, дори не преброил каква сума е намерил. След това притежателката много държала да му благодари и известила "Нова ТВ", а така доброто се разчуло. В момента Валери прави ремонт на къщата си, със съпругата му ще стават родители. Обичат театъра и с удоволствие ще се възползват от подаръка на шуменския театър.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони