„Левски“ наблюдава унгарски нападател

„Левски“ наблюдава унгарски нападател. Съгледвач на „сините“ се появи снощи на стадиона в Будапеща за баража за европейското между домакините и Норвегия. Основна цел на „Герена“ е Кристиян Немет.

Нападателят играе в „Канзас“ в САЩ, където сезонът вече приклюва. 26-годишният футболист беше предлаган два пъти на „Левски“ в минали трансферни периоди, но до сделка не се стигна.

„Сините“ са готови да надскочат своя таван за заплати от 6000 евро, за да се сдобият с нова класна деветка. Тримата привлечени през лятото нападатели досега през сезона вкараха общо един гол, а един от тримата - Атанас Курдов вече е изгонен. А Умар Диаби и Линел Китамбала са заложени „на дузпата“ за прогонване през декември.

Помощник-треньорът Явор Вълчинов и спортният директор Георги Иванов бяха споменавани за визитата в Будапеща, но липсваше потвърждение кой е тръгнал.

Планираше се да бъде гледан, ако влезе в игра, и още един нападател. Даниел Бьоде е голмайстор на „Ференцварош“, вече е на 29 години, висок е 190 см и неговият договор изтича.

„Левски“ предвижда предимно информативно за базата данни на клуба да наблюдава още крилото Гергьо Ловренчич („Лех“), централния защитник Адам Пинтер („Ференцварош“), атакуващите халфове Ласло Клайнхайслер и Ищван Ковач („Видеотон“).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ