Сексуалното бижу Дакота Джонсън

Тя заслужава по-добри роли от "50 нюанса сиво"

Дакота Джонсън е внучка на Типи Хедрън и дъщеря на Дон Джонсън и Мелани Грифит. На 26-годишна възраст тя е трето поколение холивудски секс-символ с огромен кариерен потенциал пред себе си. Парадоксално, глобалната слава дойде при нея с участие в един от най-лошите филми на десетилетието – “Петдесет нюанса сиво”, който пък е екранизация по една от най-лошите книги в човешката история. Опитът за еротичен роман с перверзен садо-мазо привкус на обсебената от “Здрач” и лишена от талант авторка Е. Ел Джеймс капитулира пред наличието на санитарен минимум от вкус, но се оказа, че планетата е пълна с (предимно) дами, които изобщо не се интересуват от качество.

След грандиозния успех на тази блудкава секс романтика беше ясно, че ще има екранизации. Дакота Джонсън получи ролята на чувствителната репортерка Анастейша Стийл, пристрастена към травматично-еротичните си отношения с млад милиардер, която я бие, а на нея и харесва.
Сексуалната гравитация и нежното излъчване на Дакота Джонсън са единствените плюсове около цялата сага “Петдесет нюанса сиво”. Тя обаче заслужава по-добри роли, а точно тези дни по българските екрани тръгва първокласния гангстерски филм “Черна служба” с Джони Деп в ролята на печално известния бостънски мафиот Уайти Бълджър. Дакота има сравнително малка роля, но потенциалът се вижда. Добрите гени на баба Хедрън и мама Грифит са налице и само може да се надяваме, че Джонсън ще успее да се измъкне от сянката на “Петдесет нюанса сиво”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино