Гост насили жената на длъжник във вила край Шумен

Районният съд в Шумен наложи постоянна мярка задържане под стража за 53-годишния Мехмедемин Кадънков за изнасилване на жена. Мъжът беше задържан в края на миналата седмица и има право да обжалва постоянния арест, но служебният му защитник каза, че го съветва да се примири с решетките.

Потърпевша е 40-годишна жена, а престъплението станало във вила в местността "Под манастира" край Шумен. В четвъртък Кадънков отишъл при свой съсед по вила да си иска дадени пари на заем. Длъжникът нямал пари и Кадънков го набил. После гостът се "разходил" из къщата и открил жената, която от известно време живеела при борчлията на съпружески начала. Вероятно под въздействие на алкохол се стигнало до акта на насилието. И двамата са освидетелствани от лекар.

Кадънков се прочу като нахлу пиян в детска градина в Шумен да си търси двете деца през 2010 г. Наказаха го с 10 денонощия арест за хулиганството. Две години по-късно стана герой при спасяване на съсед, който искал да се беси, но едрият мъжага му прерязал примката.

От апелативна прокуратура-Варна съобщават, че през 1994 г. Кадънков е бил съден също за изнасилване и изтърпял ефективна присъда от 12 години лишаване от свобода.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право