Гръцката полиция разби мрежа за фалшив алкохол, има арестувани българи

Любимите рецепти на Анна Петрова

Жени Калканджиева бори тероризма в „Ятаган“

Битото и съблечено момче: Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено

Премиерът Борисов: Българското правителство продължава да работи усилено по мерките за влизането ни в чакалнята на еврозоната

Установена е самоличността на убития в София 48-годишен мъж

Теменужка Петкова: България губи по $110 млн. на година заради спрения транзит на газ

Офроуд специалист за най-трудните мисии Екстремният пикап Ford Ranger Raptor вече ще се продава в България

Емил Димитров: Замърсяването на реките Чепеларска и Юговска с цианиди е голямо

Европейският съвет в Брюксел не постигна консенсус за бюджета на ЕС

Защо катаджии спрели Явор Бахаров?

Вижте какво ще е времето през уикенда

Средновековни комикси разкриват историята на Охрид В онези векове ръкописните книги са представлявали произведения на изкуството

Отбелязваме Голяма Задушница преди Великденския пост

Първи смъртен случай от коронавируса в Италия

Борисов: Радвам се, че на срещата на Г-20 големите лидери търсят решение

Всички страни си нанесоха доста рани, истински се радвам, че на срещата на Г-20 големите лидери търсят решение. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов на въпрос дали е необходимо да има сухопътна операция в Сирия, по време на откриване на спортна зала във Вършец, цитиран от Фокус.

„Още веднъж искам да призова всички да бъдат малко по-умерени в изказа си. Не случайно сега при откриването на спортната зала благодарих на духовенството, че в този тежък момент проявяват максимална загриженост и подканят хората за смирение и любов, а не към омраза. Бомбардировките също са акт, който не е май-хуманният. Терористичният акт не е приет, от която и да е религия.”, обясни Борисов.

„Доста рани си нанесоха всички страни. Истински се радвам, когато виждам, че на срещата на Г-20 в Анталия, големите лидери, защото колко да и искаме да участваме в решаването на проблемите в света, те се решават от няколко държави. Когато виждаме и Русия, и САЩ, и Германия, и ЕС да сядат и да си говорят е един положителен знак, защото тази конфронтация, която има в момента не е била дори по време на Студената война”, заяви премиерът.

„Надявам се в края на всичко това, с обединени усилия, веднъж за винаги да се прекъсне тази война. То е Либия, Ирак, Тунис, Сирия, Ливан, Йемен”, каза още Бойко Борисов.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.