Чарли Шийн: Мислех, че имам тумор в мозъка

Както мнозина подозираха, холивудският мегаизвестен актьор с ХИВ, който от години сее вируса на СПИН в меката на киното, се оказа Чарли Шийн. Клюката, че има такъв, плъзна още миналата седмица, а звездата от сериала “Двама мъже и половина” беше сред основните заподозрени.

Вчера около 15 ч. българско време в тв шоуто Today на NBC Чарли обяви: “Дойдох в това предаване, за да си призная, че всъщност съм ХИВ-позитивен.” Шийн обясни, че с това си изявление иска да сложи край на слуховете и изнудванията, на които е бил подложен: “Доверих се на най-близкия си кръг - на тези, които смятах че биха ме подкрепили.”
Актьорът каза пред водещия Мат Лауър, че е дал над 10 млн долара на изнудвачите. На въпроса дали все още им плаща за мълчанието, Шийн отговори: “Не и след днешното предаване.” Чарли прави това интервю въпреки съветите на адвокатите си, че с признанието може да отприщи безкрайни дела на потенциално заразени от него.
Актьорът научил диагнозата преди 4 г., когато получил тежко главоболие и обилно нощно потене. “Мислех, че имам тумор в мозъка. Че това е краят.” Благодарение на лечението нивото на вируса в кръвта на Шийн в момента е толкова ниско, че кръвната проба няма как да докаже, че е носител. Откакто знае, че е ХИВ-позитивен, той е бил с много жени и мъже и не на всички е казал за заболяването. Правил е секс и без презерватив, но по думите му само с две партньорки и те били под наблюдение от неговия лекар.
Чарли Шийн е известен холивудски развратник, преспал с множество фенки, фенове, порнозвезди, проститутки и стриптизьорки. Самият той твърди, че е правил секс с 5000 жени.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица