Борисов: Днес ще извадим от обхвата на тол системата 115 км пътища на територията на Столична община и Община Варна

Регионалният министър: Толсистемата у нас ще е с най-ниските тарифи в Европа

Нанков: От днес официално ще бъдат изключени от винетки спорните отсечки в Столична община

Синоптик: Топло време в началото на март

Как се разпознават телефонни измамници?

Правителството на Джузепе Конте призова за подкрепа в борбата с коронавируса

Сблъсъци на полиция и демонстранти на островите Лесбос и Хиос заради мигрантски центрове (СНИМКИ)

Личните лекари: Не можем да издаваме болнични за доброволна карантина

Двама турски военни са убити при въздушен удар в Идлиб

Проф. Олег Асенов: У нас тарифите за тол такси са най-ниски в Европа

Шефът на кризисния щаб: 10 българи и 4 чужденци са под наблюдение във ВМА, чакат се резултатите  Към момента няма потвърдени случаи на коронавирус у нас

Д-р Георги Миндов: Защитата с маска е за тези, които са в инкубационен период

Първи заразен с коронавирус в Дания

Гърция издири пасажерите, пътували със заразената с коронавирус 38-годишна жена

Доц. д-р Атанас Мангъров: В следващите дни ще се появят първите случаи на коронавирус у нас

Премиерът Бойко Борисов откри нов спортен комплекс и два санирани блока в Благоевград

Премиерът Бойко Борисов, министърът на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова, министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов официално откриха новоизградения многофункционален спортен комплекс в квартал „Еленово”.

По време на официалната церемония, кметът на общината Камбитов благодари на премиера Бойко Борисов и на правителство за оказаното съдействие и помощ, като подчерта, че без тях обектите, които бяха открити днес, нямаше да бъдат факт. При откриване на новоизградения спортен комплекс, кметът Камбитов се обърна към присъстващите плувци, треньори, ученици, като им пожела да ползват новия плувен басейн със здраве.

На събитието присъстваха и евродепутатът Андрей Новаков, депутатът Даниела Савеклиева, областният управител Бисер Михайлов, председателят на Общински съвет Радослав Тасков, заместник- кметът по европейските проекти и програми Зорница Кралева, директор на дирекция „Хуманитарни дейности” Христина Шопова, треньори, спортисти, ученици и граждани.

Министър Лиляна Павлова поздрави благоевградчани за новия спортен комплекс и пожела здраве и успехи на децата, които ще тренират в него. Преди спортния комплекс, бяха открити и два блока, обновени по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Първо беше осветен блок „Лира”, който се намира на улица „Братя Миладинови” 1, а след това и блок 55 в ж.к. „Запад”. Кметът Атанас Камбитов благодари на правителството за съдействието и помощта при реализирането на Националната програма. Благодарение на усилията на кмета д-р Камбитов и неговия екип, Благоевград успя да спечели почти 10% от финансовия ресурс на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Тези средства ще подкрепят икономиката на областния център, като чрез програмата продължават да се развиват и нови работни места.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.