Дженифър Лав Хюит предлага специални услуги

Ако недоумявате защо спа процедурите се отразяват толкова добре на някои мъже и защо те нямат търпение да си запишат следващия час, не бързайте с изводите. Причината не е в загрижеността им за външния вид или в борбата със среса. Може би са сред малцината избрани клиенти на сексапилната Дженифър Лав Хюит. Огнената мадама разпалва страстите и провокира неприлични помисли в “Специални клиенти”.

От 23 ноември по Би Ти Ви Синема започва драматична поредица, базирана на истинска история - „Специални клиенти”. Сериалът ще се излъчва всеки делничен ден от 23 ч. Зрителите ще проследят историята на Райли (Лав Хюит) - самотна майка, която живее в малък тексаски град и води шокиращ двойствен живот.

След като е изоставена от мъжа си и е изправена пред фалит, тя започва видимо традиционна работа в спа център, за да изхранва двете си деца. Но бързо разбира, че в салона се предлага и нещо повече от масажна терапия. След неочакваното разкритие Райли попада в напълно непозната реалност, която дори може да я вкара в затвора.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали