Германците не искат АКК за канцлер Крамп-Каренбауер губи подкрепа

Италия атакува правилата за публични разходи на ЕС

Партията на Владимир Зеленски печели парламентарните избори в Украйна по предварителни данни

Полицията използва сълзотворен газ и гумени куршуми срещу протестиращи в Хонконг

Махат от КАТ първата регистрация на автомобили Паспорт за всяка кола, влизаща в България

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 22 юли 2019

Ремонтират обсерваторията в Борисовата градина Софиянци гледат звездите през 120-годишен телескоп

Шефът на обвинения в кибератака срещу НАП: Няма да отключим компютъра му за ГДБОП

Хакнаха сайтовете на летищата в Бургас и Варна

Концесионери лъжат с чадърите на плажа Заради шмекерии туристите няма да се върнат по морето

Планински спасители свалиха жена със счупен крак от Витоша

Главният редактор на „Труд“ Петьо Блъсков: Всеки ръководител на високо равнище трябва да има мозъчна група, но да не е съставена от известни социолози

България с над 800 медала от олимпиади по природни науки Учредяваме международните състезания по физика и астрономия

Алпинист се отказа от върха, за да спаси живот В самото подножие на връх Ленин в Памир Георги Илков-Темето жертва мечтата си

Верижна катастрофа с 4 коли предизвика задръстване на път Е-79 край Симитли

Семейството и връзката с дома, са водещото вдъхновение за дизайнера Александрина Александрова

Във времена, когато масово се оплакваме от средата, която ни заобикаля, когато е забързано и трудно да организираме собствената си среда по начин, който ни удовлетворява, се намират ентусиазирани и добре обучени хора, които неусетно и методично подобряват пространството наоколо.

Всички сме свидетели на контраста при екстериорните и интериорните решения на дизайнерите по цял свят, и , сигурна съм, имаме позиция по въпроса, кое е красиво и кое – не. Стремежа да уловим духа от миналото и да го внедрим в съвременните тенденции, е сложна и много деликатна задача, и е изключително приятно да откриеш подобен талант в едно младо момиче.

Оригинални и хитри хрумвания на тема дом, вила или хотел – така накратко бихме могли да определим какво занимава ума на младата дизайнерка Александрина Александрова. Защо една дама, завършила образованието си по интериорен дизайн в чужбина, избира да се завърне в родната си страна, е въпрос, на който често й се налага да отговаря, а причината, както тя твърди, е съвсем тривиална – семейството.
Семейството и връзката с дома, са водещото вдъхновение за Алекс. Според нея домът „говори” за своите стопани, изразява не само техният стил и вкус, но и характерът на всеки един от обитателите му. И точно там се крие тънкостта – усет, който притежаваш, и никъде, съвсем никъде не би могъл да научиш.

Този усет красивата дизайнерка пренася и в работата си в бизнес местата, които обзавежда, където като се замислим, прекарваме значителна част от времето и живота си. Там, освен характеристиките и имиджа на компанията, Алекс вади на преден план мисията и целите ѝ. Комфорта и функционалността са от първостепенно значение за нея, а за изчистения стил и оптимизирането на пространството българката черпи идеи и знания от скандинавските си колеги.

Във въображението на Александрина умело се съчетават тенденции от миналото и бъдещето, стиловете се преплитат ненатрапчиво в неповторима еклектика или точно обратното – живеят поотделно със своя величествен и уникален почерк.
Да говорим, че средата която ни заобикаля е неуютна, е несериозно. Алекс показва, че всичко е в нашите ръце.

www.alexinterior.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.