13-годишната Дестини от Малта: Благодаря на България! Хората тук са удивителни

"Благодаря ви! Няма думи, за да опиша как се чувствам. За мен беше чест да представя успешно страната си и да си тръгна с приза към вкъщи."

Това написа в страницата си във фейсбук 13-годишната Дестини Чукуниере от Малта, която спечели най-много точки и победи на детската Евровизия 2015.

"Много хора ме попитаха за времето, в което пристигнем у дома, нашият полет се очаква да кацне около 17:10 часа, малтийско време", споделя още Дестини.

Тя публикува и изпълнението си на живо от сцената на Детската Евровизия и благодари за коментарите, съобщенията и обажданията, изпълнени с поздравления. "Благодаря ви от сърце, нямаше да успея без вас!"

"Току-що се сбъдна моята най-съкровена мечта", каза Дестини след победата. "С моята песен желая да създавам радост и любов на целия свят! Искам да благодаря на всички, които са предпочели моята песен. Благодаря и на България. Хората тук наистина са удивителни! Това ще остане у мен като спомен от страната ви."

Класирането определи вота на журито и есемесите на публиката. Сборът от гласовете постави Дестини на първо място с общо 185 точки. На второ място е Армения с 176, а трети станаха Словения със 112.

Коментари

Задължително поле