Тръмп: Над 2 млн. американци можеха да загинат от COVID-19, ако не бяхме въвели мерки

102-годишна италианка се излекува от коронавируса

Махалите изригват с COVID-19 до седмици Без контрол плячкосват контейнерите по градовете

Как при напускане на работа да получа най-много заплати

Двама студенти по медицина са доброволци в областната болница

Красимир Вълчев: Децата учат повече откакто се обучават в електронна среда

Онлайн търговците търсят нови складове

5000 лв. ще е глобата за излизане без маска

Банките финансират 73% от цената на жилищата Вноските по заемите не трябва да надхвърлят 30-40% от доходите

Старши сержант с коронавирус е интубиран в пловдивска болница

Гърците ще празнуват Великден вкъщи

Доц. Атанас Мангъров: Нямам търговски интереси от масовия скрининг за COVID-19

Касабов на нова онлайн среща с УЕФА

По улиците на Ню Йорк бяха разположени мобилни морги

Тръмп и Путин ще обсъдят ниските цени на петрола и санкциите срещу Русия

Прокурори извоюваха 5 години затвор за измама с апартамент

По внесен обвинителен акт от Районната прокуратура в Ловеч, съдът постанови 5 г затвор, при строг режим за измама и използване на фалшиви документи при покупко-продажба на апартамент.

Извършителят Калин Е. е получил наказанието след като на 19 юни 2009 г заблудил 36-годишен мъж, представяйки се за племенник на Светла М. от София, която желаела да продаде собствения си апартамент от 107,43 кв.м. в Ловеч. Мошеникът убедил Борислав Г., че при изповядване на сделката пред нотариус, от името на собственичката, ще участва упълномощено от нея лице на име Салваторио М. от столицата.

Калин Е. подготвил фалшиви документи, според които се представил като пълномощник на Светла М. и ги използвал при изповядване на сделката пред нотариус. „Така причинил имотна вреда на Борислав Г. в размер на 30 000 лева и на Светла М. в размер на 120 600 лева, представляваща пазарната стойност на апартамента. Измамата е в особено големи размери и представлява особено тежък случай“, съобщиха от Апелативната прокуратура във Велико Търново.

Признат е за виновен и по обвиненията, че пред нотариус при условията на посредствено извършителство – посредством Салваторио М., и при условията на продължавано престъпление, съзнателно се ползвал от неистински частни документи от името на Светла М., за да докаже пълномощническите функции. Признат е за виновен и за това, че е изготвил неистински нотариални удостоверявания и подписи. Сам е изписал ръкописния текст в щемпелите с нотариални заверки от името на нотариус от София в пълномощно от името на Светла М.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.