Щастливците на “Лотария България”

Михаил Стоянов спечели чисто нов автомобил, назначи личен шофьор – жена си

21 ноември се оказа най-щастливият ден на 2015-а за Михаил Стоянов от Плевен – той е абсолютният късметлия, който спечели чисто нов автомобил в първото издание на уникалното шоу „Лотария България“ , което се излъчва всяка събота от 18.30 ч. по bTV. Името на мъжа, който дори не предполагаше, че съдбата ще бъде толкова щедра към него, беше изтеглено чрез жребий - и той се впусна в най-актуалната, нова игра “Спечели нов автомобил” на екшъновото риалити, което наследи любимото на зрителите «Бинго милиони». 40-годишният специалист по електронни системи с хъс и страст даде всичко от себе си и напусна студиото с лъскава кола, която има пълно автокаско, гражданска отговорност и сервизно обслужване за три години – това са супербонусите, които задължително вървят с новия автомобил. Самият Михаил Стоянов, който се почувства като шампион от европейската лига по футбол, разкри пред темпераментния водещ Владо Карамазов и красивата му асистентка Райна Караянева, че никога не е шофирал и, естествено, не притежава документ за управление на МПС. Райна, която ще тегли и числата за големия джакпот от над 1 600 000 лева всяка сряда и събота, остана очарована от джентълменството на Михаил. «Нямам намерение да се записвам на курсове», беше категоричен той и веднага «назначи» личен шофьор – собствената си съпруга. Михаил просто е супер натоварен със служебни ангажименти и често работи нощна смяна. Тъкмо след подобен изтощителен маратон Стоянов се озова в студиото на «Лотария България» в компанията на зет си и още 49 късметлии. И още веднъж доказа, че на някои им върви както в любовта, така и в състезанията. Неслучайно юнакът от Плевен призна: «Ще се върна с удоволствие в «Лотария България». В началото бях малко на нокти, но после видях, че всеки може да спечели – леката кола,а защо не и двата милиона лева от игрите». А това се случи на другия избраник на Фортуна на 21 ноември - Павел Иванов от Ловеч. 27-годишният военнослужещ разби всички скептици и удари 107 000 лева в първото издание на „Лотария България”!

Той заедно с други двама участници в студиото премина през невероятни емоции състезавайки се в игрите “Кеш клуб”, “Колелото на парите” и “Ротативката”.

Освен страхотно забавление, те дават и шансове за печалби от над 2 милиона лева. Сборът от резултатите във всеки кръг определи класацията. Невероятният щастливец беше съвършено искрен и лаконичен: «Ще си купя апартамент”. Когато настъпи кулминацията, жена му, която през цялото време му даваше кураж, първо не можа да повярва на ушите и очите си, а след това избухна в овации. Павел отказа да пробва шанса си в „Черно/Червено“, където можеше да заложи спечелената сума от трите уреда до момента и да я учетвори. Но Иванов с триумфираща усмивка и блеснал поглед пожела на всички да печелят – като него, а дори и повече. Защото поклонниците на предизвикания късмет вече са наясно - от „Евробет“ ООД, организаторите на игрите, са предвидили всеки участник в шоуто „Лотария България“ да си тръгва от студиото на bTV със сигурна печалба! Всяка събота по един голям късметлия ще си тръгва с нова кола, към която получава пълно автокаско, гражданска отговорност и сервизно обслужване за три години!

До днес участниците в игрите на „Евробет“ са спечелили над 445 милиона лева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини