Koй целува ангелите?

Има една дебелашка селска приказка “Хората ангели целуват, ние вуци давиме.” А по света се намират дори отличници, които целуват истинските ангели. Една дузина мъже се фукат с най-красивите, най-чаровните и дългокраки моделки, които излизат по гащи и сутиени на сцената и всеки се вторачва в перфектните им тела. Това са Ангелите на “Виктория’с Сикрет”.

Да видим сега кой тип мъже заслужават да им мачкат перата: първо са богаташи, второ са светски лъвове. Сред тях един е милионер, двама са рокаджии, добре се представят баскетболистите, после идват шефове на агенции за модели и колеги.

Алесандра Амброзио е сгодена за мултимилионера от Калифорния Джейми Мазур от 2008 г. С дизайн на джинси и продажбата им Джейми е натрупал 20 милиона долара. Двамата имат вече дъщеря на 7 г. и син на три. Само три седмици след първото си раждане Алесандра се връща на подиума.

Намибийската чародейка Бехати Принслоу омайва Адам Ливайн на ревюто на “Виктория’с Сикрет” през 2011 г., на което групата му “Маруун 5” свири. Женят се в Мексико през юли 2014 г. Бехати е с рокля на “Марчеса”, шита цели 4 месеца. Красавицата си татуира халка, която да й остава, когато трябва да свали истинската си за дефиле.

Южноафриканката Кандис Суейнпуул се омъжи за приятеля си Херман Николи след 10-годишна връзка. Тя се запознава в бразилеца - също модел, в Париж, когато е едва на 17. Принудителните раздели заради работата им само освежавали отношенията им, казва Кандис.

Лили Олдридж и рокзвездата от “Кингс ъф Лион” Кейлъб Фолоуил се запознават на музикалния фестивал в Коачела, Калифорния, през 2007 г. “Веднага разбрах, че ме е харесал, но нарочно се направих на недостъпна. Не си разменихме дори телефоните, толкова сигурна бях, че ще сме заедно”, казва Лили. Сватбата им е през май 2011 г. в луксозния курортен комплекс “Сан Исидро Ранч” в Санта Барбара. Лили в рокля на Вера Уонг минава по пътека от бели орхидеи, а дори и за Кейлъб това е най-прекрасният ден. През 2012 г. се ражда дъщеря им Дикси.

Шведката Елза Хоск е от най-новите ангели. Тя работи за марката от 2011 година, но й дадоха крила чак в началото на тази. Тя дълго време ходи с един шведски продуцент, а после с актьор. Наскоро бившата баскетболистка бе забелязана в Ню Йорк с мистериозен нов мъж, когото пресата разконспирира като бизнесмена Том Дали, собственик на верига салони за красота.

Калифорнийката Жасмин Тукис е с модела Тобиас Соренсен от 2012 г., двамата се запознават в нюйоркски нощен клуб. “Жасмин и по пижама изглежда истинска дама”, казва с възхита Тобиас за красавицата. Калвин Клайн направи с двамата много естетска еротична сесия за парфюма си Eternity Now.

Кейт Григориева се омъжи през август за дългогодишния си приятел Александър в Санкт Петербург и напусна пазара на момите. Бразилката Лаис Рибейро е обвързана с едно “българско” момче. Американецът Джаред Хоман играеше за националния ни отбор по баскетбол и има български паспорт. Цялата му кариера преминава в Европа, а сега е в турската лига. Лаис има син от предишната си връзка с мексиканския модел Адриан Кардосо.

Пуерториканският топмодел Джоан Смолс е с бизнесмена Бърнард Смит от 2011 г. Смит има агенция за модели. Джоан е първата латиноамериканка - лице на козметечния гигант “Ести Лодер” и редовно ангажирана за кампании на “Диор”, “Фенди” и “Версаче”.

Те са

свободни!

Най-приятният факт е, че забележителната красавица Адриана Лима си търси нов мъж. След краткотрайна връзка с Джъстин Бибър и годеж с Лени Кравиц, Адриана се омъжи за баскетболиста от НБА - сърбина Марко Ярич. Той бе толкова самоуверен и нахален и така грубо й изневеряваше, че след 5 г. брак и две дъщери зеленооката Адриана най-накрая го напусна. При развода си поделиха 240 милиона долара.

С рок звезди ходеха ангелите Джиджи Хадид и Сара Сампайо. 20-годишната Джиджи току-що скъса с Джо Джонас от популярната банда “Джонас Брадърс” без много драми, а Сара имаше кратък флирт с Хари Стайлс от One Direction. Ако се вярва на жълтата преса Хари е много харесван от моделките - бил е гадже и на Кендъл Дженър от клана Кардашиян, една от най-актуалните звезди от модния подиум. Кендъл също е соло в момента, но не за дълго, защото си играе с мъжете както си поиска. В колекцията й влизат още Люис Хамилтън и Орландо Блум, а е все още само на 20 г. Блондинката Стела Максуел също не е за изпускане, макар репутацията й да е разклатена след слуховете за любовна връзка с... Майли Сайръс.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица