„Левски“ загърби испанеца Бедоя

Планира се Мигел Бедоя да е резерва в „Левски“ днес срещу „Славия“. Испанецът имаше проблеми с панкреаса през лятото и не успява да влезе в 100-процентова кондиция. Ситуацията с футболиста, който се броеше за основен миналия сезон, обаче става тревожна, защото е напълно възможно неговият договор да не бъде подновен.

Контрактът на Бедоя тича през юни 2016 г. Спортният директор Георги Иванов предпочита Мигел да си тръгне. Треньорът Стойчо Стоев държи на легионера.

Очаква се Владимир Гаджев да излезе „десетка“. Рядко срещано - всички „сини“ без оперираните Деян Иванов и Борислав Цонев са здрави. Отсъства наказаният Максимилиан Карнер, който ще бъде заменен от завърналия се Йордан Милиев.

А за „Славия“ на вратата ще е бившият „син“ Георги Петков. Вече 39-годишният ветеран не е пазил от 3 октомври - 55 дни. Вратарят игра при трите поредни „бели“ победи миналия сезон, но не за 0:1 в „Овча купел“ през септември, така че е в превъзходна серия срещу бившия си тим. „Белите“ се хвърлят и с цел да подарят радост за ЧРД на клубния президент Венцеслав Стефанов, който вчера навърши 66 г.

Зрителите на “Аспарухов“ ще минават извънредни проверки, въведени след атентатите в Париж. Няма да се допускат фенове с големи чанти или раници.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ