Заразените от коронавируса в Италия са 888 души, починалите са над 20

Макс Верстапен се пробва във виртуална кола

47 нови смъртни случая на заразени с новия коронавирус в Китай и 3 смъртни случая в Южна Корея

Диляна Попова сваля дрехите в „Останалото е пепел“

Втори случаи на заразен с коронавирус в САЩ

С какво ЕС обмисля да замени думата “психиатър”?

Двама души загинаха при инцидент на пътя Бургас-Созопол

Досега няма потвърден случай на коронавирус у нас

Камерите на АПИ в населените места не следят за е-винетки и тол

Влак помете кола на жп прелез (СНИМКИ) При страшния удар е загинала водачката на автомобила

Мачовете и спортът по телевизията днес, събота, 29 февруари 2020

Дневният хороскоп на Алена за събота, 29.02.2020

На 29 февруари 2020 да почерпят

Проф. Тодор Кантарджиев: Ситуацията с коронавируса не е толкова страшна, но никой не слуша

Премиерът е разговарял с Кириакос Мицотакис за ситуацията с мигрантите

Заляха с жалби зам.шеф на парламента и депутат от Велико Търново

Десетки граждани потърсиха съдействие от зам. председателя на Народното събрание и депутат от Великотърновския регион Иван Иванов по време на приемната му в понеделник в старата столица. Поставени са лични и институционални проблеми.

Директорката на Дома за медико-социални грижи в Дебелец потърсила помощ за осигуряване на транспорт на деца с физически увреждания от старата столица до заведението в близкия град.

„В дома в Дебелец се предоставят много услуги, които подпомагат грижата и развитието на децата. След закриването на дневния център във Велико Търново, родителите са принудени сами да карат децата си до Дебелец и това допълнително им създава трудности“, обясни Иван Иванов.

Той се ангажира да проведе разговори със служители на здравното министерство да бъде отпуснато возило за нуждите на дома.

Приемната посетил и архитект, с когото са коментирани промените в Закона за културното наследство. Иван Иванов изрази позиция, че срокът на издаването на разрешителни от Националния институт за недвижимо културно наследство трябва да се увеличи от 3 на 6 месеца. „Необходимо е към общините да се създадат съвети за опазване на паметниците на културата“, категоричен бе той.

Бизнесмен от Дебелец пък се опалкал от нерегулярно подаване на ток в промишлената зона в града. Водата в този район пък била негодна за пиене. Семейство се ожалило от неправомерно възстановяване на имот в село Леденик.

Иван Иванов възложил на общинските съветници от Реформаторския блок да посетят терена и да се запознаят с решението на поземлената комисия.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.