OnBoard – прехвърлете Вашите идеи върху бялата дъска!

„Децата ни ежедневно са обградени от технологии. Това не е нещо ново за тях, а напротив – то вече е потребност. Всеки ден те активно приемат и успешно обработват огромно количество информация. В същото време училищните резултати сочат друго. Това разминаване се поражда от факта, че информацията се приема по различен начин в училището и в ежедневието.” – това мнение споделя Николай Николов от Юнион Прес – дистрибутор на учебна литература по Английски език и производител на продукти за интерактивно обучение.

„Смятаме, че реално сме оценили тази потребност, която липсва на българското училище, и за това от две години активно насочваме усилията си в произвеждането на продукти за интерактивно обучение и обзавеждането на интерактивни класни стаи и кабинети.”

OnBoard е интерактивна бяла дъска, чиято идея е да комбинира стандартните методи на преподаване с възможностите, които предлагат новите технологии. Практически това е бяла дъска с инфраред профили, които превръщат дъската в огромен таблет с тъчскрийн сензори и интерактивни функции. Цялостното оборудване, състоящо се от компютър, интерактивен проектор и интерактивната бяла дъска OnBoard, представлява завършения интерактивен кабинет на една напълно достъпна за България цена. Софтуерът към дъската е богат на учебни материали, графики, таблици, формули и всякакъв вид функции, пригодени специално за нуждите на общообразователните училища, а лесният и бърз достъп до интернет посредством дъската практически предоставят неограничени възможности за преподаване. Обучението по всеки един предмет -от природните науки, през хуманитарните, до чуждоезиковото обучение, може да стане много по-интересено и целенасочено, а с това и по-резултатно.

„Децата вече отдавна са стъпили в бъдещето, сега е ред на училищата да ги последват! Ето защо OnBoard може да бъде следващата голяма стъпка не само към подобряване на учебната атмосфера, но и към подобряване на качеството и резултатите на българското образование!”

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование