Синоптикът Петър Янков пред “Труд”: 30 000 гръмотевици ударили България за ден

Италия е първи приятел на САЩ

Кмет давал 30 000 лв. подкуп на общинар (обзор) Местен бизнесмен осигурявал парите за рушвета

Сухопътните сили на САЩ след трагедията в Чешнегирово: Обучаваме се в реалистична среда

Иракли Кобахидзе, председател на парламента в Грузия: Възобновяването на директните полети между България и Грузия ще увеличи туристическия обмен

17 800 стикове за бездимни цигари задържаха митничари в сръбски автобус

Над 250 самодейци се изявиха на събор на читалищата в община Елена

Решават до месец за присъдата на акушерката Ковачева

ЦСКА срещу тима на Савичевич и Миятович

Новата американска посланичка – кюрдска бежанка от Ирак Документалният филм American Herro разказва за живота на Херо Мустафа

Художникът Ставри Калинов: Крадецът от изложбата е чужденец

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 19 юни 2019

„Лъвиците“ разкъсаха световния шампион

Обявиха тревога от цунами след силно земетресение до Япония

Мария Илиева се показа по бански (СНИМКИ)

Пламен Марков обвинява БФС: Променя правилниците си в ущърб на ЦСКА

„От тази година бе променен правилникът за мачовете в турнира за Купата на България. Досега при жребия винаги домакинстваше тимът от по-ниската група. От тази година вече не е така. Задавам още един риторичен въпрос – срещу кого е направено това? Феновете са зад нас и заедно няма да допуснем унищожаването на ЦСКА. В момента се цели разцепление на феновете на клуба с вариантите за оздравяването на клуба“. Това заяви изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков, който бе гост в предаването Sport7 по TV7.

„От „Нове Холдинг“ декларираха своите намерения към ЦСКА. Ние приемаме всяко едно мнение, особено когато става въпрос за възраждането на ЦСКА. Васил Божков е добре дошъл. Не съм ироничен. Когато има обединяване на бизнесмени от ранга на Гриша Ганчев и Васил Божков би било много добре за ЦСКА. Имаше разговори за обединяване на силите между Ганчев и Божков, но не знам защо не се стигна до някакво решение. Моето лично мнение, без да ангажирам с него Гриша Ганчев или да говоря от негово име, е че оздравяването на това дружество е невъзможно. Дори синдикът да каже, че дълговете са по-малко, трудно ще се намери бизнесмен, който да плати цялата дължима сума.

Дори и да я плати, това значи, че клубът тепърва ще започне да се финансира за да продължи своята дейност. От опита, който имам от престоя ми в ЦСКА смятам този вариант за невъзможен. Вариантът с ново дружество е възможен, но той трябва да започне от окръжна група. Тази година на заседание на БФС от 22-и юли е създадена нова алинея към член 15. Тя гласи, че клуб загубил професионалния си лиценз, какъвто е случая с ЦСКА, продължава участието си в най-ниското ниво в аматьорския футбол в случая в регионална футболно група по местоживеене. Досега такава алинея не е имало. Нека хората да си отговорят дали това е случайно“, добави още той.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.