Майка алармира за насилие в детска градина в София: Възпитателка вдигнала и хвърлила дете на земята

Майка на дете алармира за насилие над малчугани в частна детска градина в София. Мая Манчева разказа в студиото на "Часът на Милен Цветков", че е видяла как една от възпитателките е нахлула в стаята, в която децата си играели, хванала е едно момиченце за косата и започнала "да я тръска агресивно с неописуема нечовешка злоба". След което възпитателката хвърлила на земята момиченцето. "Изглеждаше сякаш не й е за първи път, защото се държеше доста обиграно, сякаш това й е методът на възпитание", пише Мая Манчева във фейсбук профила си. Нейният син също ходи в тази детска градина. 

В социалната мрежа майката е публикувала част от жалбата, която е подала в Агенцията за закрила на детето. В нея тя обяснява какво точно се е случило.

"На 23.11.2015г. Oколо 17:20 ч. пристигнах пред частен детски център ..., намиращ се на ул. ..., за да взема сина си. Стоейки пред входната врата и говорейки по телефона реших да погледна през прозореца какво се случва в стаята, в която те играят и седят ежедневно. Не бях поглеждала до сега. Когато погледнах, видях Орлин да седи в единия ъгъл и да вади играчки от един кош. Другите деца бяха разпръснати из стаята и всяко се занимаваше с нещо. Възпитателка не видях. Изведнъж в стаята нахлу една от жените, които съм виждала да се занимават с децата ,отиде в края на стаята – там където са леглата за спане, хвана едно момиченце за косата вдигна я във въздуха – ЗА КОСАТА, и започна да я тръска агресивно с неописуема нечовешка злоба. След което я хвърли грубо на земята. Изглеждаше сякаш не й е за първи път, защото се държеше доста обиграно, сякаш това й е методът на възпитание. Всички деца бяха вперили поглед в случващото се. Възпитателката явно ме видя и дойде до прозореца, без да ме поглежда, опитвайки се да дръпне някакви други пердета, но не успя", пише Мая Манчева във фейсбук.

Целия пост на майката може да видите ТУК

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини