На 24 юли 2019 да почерпят

Том Харди – красавецът с грозните роли Британецът е една от знаменитостите на съвременното кино

Румънската премиерка ще се кандидатира за президент

ФБР разследва 1000 опита за кражба на интелектуална собственост от китайци

Задържаха шеф от фирмата, в която работи Кристиян Бойков

Заев: Груевски присвояваше чужда история Припомни, че предишната власт в Скопие е провела масова операция, наречена антиквизация

670 евро глоба за тениска с щампа на марихуана в Хърватия

Френските власти разследват слух, че водата в Париж е отровена

В САЩ избраха военен министър

Експерт: На софтуерните специалисти да се преподава и етика

Жълт код за гръмотевични бури в 4 области утре

Тръмп: ЕС ни убива в търговията

Европейските консерватори и реформисти на среща с транспортните министри на България, Унгария, Латвия, Литва и Полша

Джелял ще получи възмездие за злините си

Любовният бизнес цъфти на Север, на Юг – джендъри на плажа

Петя Димитрова с награда „Банкер на годината 2015“ за завоювано доверие на акционерите

На стилна церемония, която се проведе късно снощи, Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Пощенска банка, бе отличена със специалната награда „Банкер на годината 2015“ за високото доверие на акционерите на банката.

Призът ѝ бе връчен от председателя на КРИБ г-н Кирил Домусчиев. Това е второ отличие за г-жа Димитрова, след като през 2012 г. бе удостоена със същата награда.

Признанието идва само ден след наградата на г-жа Димитрова в престижния конкурс „Мистър и Мисис Икономика 2015“ за приноса ѝ в развитието на икономиката ни и е поредното доказателство както за нейната успешна работа през годината, така и за тази на целия екип на Пощенска банка.

„Изключително съм щастлива да получа това високо отличие от професионалната общност, защото то е един своеобразен завършек на една наистина успешна за екипа на Пощенска банка година.

Именно този тип признания ни мотивират да продължаваме да се развиваме и за пореден път ни показват, че се движим в правилната посока. Благодаря на целия си екип за всеотдайността и положените усилия, без които всички тези успехи и добрите практики, които въведохме в банковия сектор, нямаше да бъдат възможни. Доволна съм от постигнатото и от това, че за пореден път затвърдихме позициите си на една от водещите банки в страната.

Вярвам, че балансът между цели, стремежи и постигнати резултати е движещата сила на всеки бизнес, както и удовлетвореността от доверието на нашите клиенти и нашите акционери“, коментира г-жа Димитрова.

Отличие „Банкер на годината 2015“ получиха също така г-н Петър Андронов, главен изпълнителен директор на СИБАНК, за утвърждаване на управляваната от него банка и за съхраненото доверие на клиентите, г-жа Доротея Николова, изпълнителен директор на Банка ДСК, за ефективна политика и устойчиво присъствие на пазара, г-н Стилян Вътев, изпълнителен директор на ОББ, за разумно управление на риска, г-жа Мадлен Минева, председател на УС и изпълнителен директор на „Райфайзен асет мениджмънт (България)“ ЕАД, за мениджър на най-добро управляващо дружество и г-жа Радослава Масларска, председател на Съвета на директорите на „ЕЛАНА Трейдинг“ АД, за инвестиционен посредник, представил се най-добре на капиталовия пазар през 2015-а.

Наградите „Банкер на годината“ се провеждат за двадесет и втори път и отличават най-успешните банкови мениджъри в страната за цялостната им дейност и представяне през годината. Събитието традиционно се организира от в. „Банкер“ и събира на едно място финансовия елит на страната.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.