Майки се сбиха пред децата си в Русе

Майки се сбиха пред децата си в парка на младежта в Русе. Районният съд обаче прецени, че Л.Ц. и А.С. не са хулиганствали и отмени съставения им акт от полицията, след като прокуратурата прекратява преписката за случая.

Драмата се разиграва привечер, когато жените започват да спорят за възпитанието на децата им. А.С. се изнервила и хванала съседката си за врата. Тя я съборила на земята и започнала да я удря в стомаха с думите Дмършо, да не виждам децата ти повече пред блока, защото ще играят големи шамари и юмруциФ.

Л.Ц. не се дала без бой, но щом се прибрала вкъщи, на паркинга я пресрещнал съпругът на комшийката й. Той изобщо не се впечатлил от двете й деца и я заплашил: Дще те убия, ще те обеся на дървотоФ. Стресираната жена извикала полиция и участничките в разправията отнесли актове за дребно хулиганство.

Магистратите обаче преценяват, че двете жени не са нарушили обществения ред. Те не са оскърбили други граждани или органи на властта и спречкването им не трябва да се наказва с акт по Указа за борба с дребното хулиганство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини